Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Ratarea monumentală a lui Ioan Hora, explicată la Fotbal Look de Ioan Ovidiu Sabău: ”Se bucura înainte să intre balonul în poartă”

UTA Arad Publicat pe 1 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20451148/1/hora-uta.jpg

Ioan Hora a fost protagonistul uneia dintre cele mai mari ratări din ultimii ani din Casa Liga 1. Atacantul de 33 de ani a trimis peste poartă din careul mic în partida cu Chindia Târgovişte, deşi poarta era goală şi simpla redirecţionare spre poartă a unui balon deviat cu capul ar fi fost gol.

Ioan Ovidiu Sabău a comentat ratarea monumentată a lui Hora şi a declarat că ocazia ţine de mental. Să trimiţi dintr-o astfel de poziţie peste poartă nu poate veni decât în momentul în care concentrarea e la cote minime. Sabău e convins că în fracţiunea de secundă în care Hora şi-a dat seama în ce situaţie se află, şi-a imaginat deja că a marcat.

Aici ţine de antrenament, de mental. Nu trebuie să crezi că deja ai dat golul. Când ai lovit balonul, te gândeşti că nu ai cum să ratezi şi... efectiv acolo doar trebuia să pui piciorul şi intra în poartă. El se bucura înainte să intre balonul în poartă. De acolo, dă cu orice la experienţa pe care o are Hora, cu genunchiul, cu ce vrea. Te loveşte mingea şi intră în poartă”, a declarat Sabău în emisiunea Fotbal Look.

Laszlo Balint, antrenorul formaţiei UTA, l-a criticat în termeni duri pe Ioan Hora, pentru ratarea respectivă. A spus că şi copilul său de 14 ani ar fi marcat din acea poziţie.

Au fost două părţi total diferite. Până la primul gol am controlat meciul de o manieră categorică, am reuşit să avem multe situaţii, nici până acum nu pot să înţeleg cum se poate rata din asemenea situaţii. Copilul meu are 14 ani şi sunt sigur că ar fi dat gol din poziţiile respective. Mă bucur că echipa mea a reuşit ce ne-am propus, să punem presiune pe o echipă care se apară foarte bine, să avem ocazii, nu puţine şi foarte mari. Ne-a lipsit ce speram că o să avem, inspiraţia tuturor, poate şi mie cu siguranţă”, a precizat Balint la finalul jocului dintre UTA şi Chindia, terminat cu victoria târgoviştenilor, cu 2-0.

Ratarea lui Hora: 

 

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele