Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat

EXCLUSIV ǀ Răzvan Pleşca şi Ionuţ Rada, concluzie comună: ”Jucătorii de la Mioveni nu mai au motivaţie, nu mai poate nici Dică să facă minuni”

CS Mioveni Publicat pe 6 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21088667/1/razvan-plesca-eas.png

Se apropie finalul sezonului de SuperLiga României, iar lupta pentru evitarea retrogradării rămâne una strânsă. Cu toate acestea, Răzvan Pleşca şi Ionuţ Rada, specialişti Prima Sport, au numit o formaţie care va cădea în Liga 2 la finalul întrecerii.

CS Mioveni, grupare pregătită de Nicolae Dică, nu mai are şanse să se salveze de la retrogradare, în opinia celor doi, care au tras concluzia la finalul sfertului de finală de Cupa României, cu Sepsi, pierdut la scor, 1-4, în direct la Prima Sport 1.

Răzvan Pleşca şi Ionuţ Rada nu mai cred că Mioveni poate face vreo minune în ultimele etape din play-out, mai ales că echipa, deşi a început bine sub comanda lui Nicolae Dică, s-a stins în ultima perioadă.

Răzvan Pleşca: ”Jucătorii de la Mioveni nu mai au motivaţie, nu mai poate nici Dică să facă ceva. Pe termen scurt a făcut, dar, acum, meciurile până la finalul sezonului vor fi un chin pentru echipă.

Lucrul bun e că echipa nu se va desfiinţa, a mai fost în Liga 2, iar asta e de apreciat. Anul viitor va fi o echipă de Liga 2 din nou”.

Ionuţ Rada: ”Sunt şanse mici ca Dică să mai facă ceva, sunt manşe mici ca echipa să se mai salveze”.

CS Mioveni, eşec la scor cu Sepsi 

Sepsi OSK s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, joi, cu scorul de 4-1, echipa CS Mioveni, în sferturile competiţiei.

Pentru Sepsi au marcat I. Gheorghe (54), Matei (69, 90) şi Tudorie (90+5), în timp ce pentru CS Mioveni a punctat Rădescu (75).

Din minutul 45+2, CS Mioevni a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Pop.

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ciobotariu, Tamas, Ispas, Papa (Aganovici'75 ), Rodriguez (Păun '61), Stefanescu (Safranko '75), Matei, Gheorghe, Rondon (Tudorie '61). Antrenor: Cristiano Bergodi
  • CS Mioveni: Greab - Sno, Balaur, Garutti, Mboumbouni, Pedroso - Pop, Lepistu (Lixandru '64), Toma - Benchaib (Burnea '72), Rusu. Antrenor: Nicolae Dică

Primele semifinaliste s-au decis marţi şi miercuri, când UTA Arad a învins cu 1-0 FCU Craiova 1948, iar Universitatea Cluj a dispus de FC Hermannstadt, scor 2-1.

Joi va mai avea loc ultimul sfert de finală: CFR Cluj – FC Argeş (ora 21.00). Semifinalele se vor disputa la 26 aprilie:

  • Sepsi  - CFR Cluj sau FC Argeş
  • Universitatea Cluj – UTA Arad

Finala Cupei României Betano, ediţia 2022/23, e programată la 24 mai.

  

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele