Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Răzvan Zăvăleanu, încrezător înainte de baraj. ”Dacă se exprimă ca o echipă nu pot avea probleme”

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20698100/1/zavaleanu.jpg

Dinamo a învins-o vineri seară pe FC Botoşani cu scorul de 3-2, dar victoria a contat doar din punct de vedere moral. Echipa din ”Ştefan cel Mare” nu se mai poate salva de la baraj.

Răzvan Zăvăleanu a vorbit în exclusivitate la Fotbal Show despre victoria aceasta şi importanţa ei, dar şi despre situaţia financiară de la Dinamo, pe care a catalogat-o ca fiind destul de grea.

Administratorul special al ”câinilor” vede acest triumf cu ochi buni pentru moralul echipei şi al suporterilor, iar jocul prestat astăzi îi dă încredere că Dinamo nu va avea emoţii la baraj. 

”În prima repriză, când s-a jucat 11 la 11, mi s-a părut că echipa a arătat bine, fără a minimaliza efortul echipei din cea de-a doua repriză, când am jucat în inferioritate numerică. Este evident că pentru moralul jucătorilor noştri, dar şi pentru suporterii noştri această victorie este importantă.”

”Problema principală a fost că lotul jucătorilor a fost format din patru tranşe de jucători veniţi în anumite momente, lucru care a avut o importanţă covârşitoare la modul de exprimare la comun al echipei. Sper că acum au devenit o echipă şi nu vom avea emoţii la baraj.”

”Am fost încrezător tot timpul pentru baraj. Am încredere în valoarea jucătorilor şi cred eu că dacă se exprimă ca o echipă nu pot avea probleme.”

”Situaţia financiare este complicată prin prisma faptului că până în iulie nu se mai primesc bani din drepturi TV şi sper să nu retrogradăm şi să îi primim. E o situaţie mai dificilă până atunci ce va fi gestionată cu cei care ajută clubul. Este vorba de DDB care dă bani lună de lună”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Fobal Show.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele