Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

EXCLUSIV | Reacţii după ce s-a aflat de faptul că FC Argeş îşi plăteşte doar străinii: ”Eu am prins o bătaie între români şi străini”

FC Argeș Publicat pe 29 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21212986/1/fc-arges-dinamo.jpg

Probleme la FC Argeş, iar detaliile au fost scoase la suprafaţă după partida cu Dinamo, din turul barajului pentru menţinerea în SuperLiga României, scor 1-6. Aparent, jucătorii străini de la clubul piteştean au primit anumite salarii, iar jucătorii români au restanţe. Astfel, starea de spirit din vestiar era una rea.

Răzvan Pleşca şi George Galamaz au comentat situaţia, iar ei au recunoscut că, pe la echipele pe la care au trecut, au întâlnit astfel de cazuri, că erau grupuri de străini şi români, iar banii erau unul dintre motive.

Fostul portar a declarat că în momentul în care era la Gaz Metan Mediaş, jucătorii s-au bătut între ei.

Un strigăt de disperare al lui Andreas Calcan, nu a mai rezistat. Era clar că erau disensiuni, bisericuţe, iar acum, cu aceste greşeli, să dai banii unor jucători şi altora să nu le dai, e clar că e o greşeală imensă şi a costat.

Poate că în locuri în care sunt străini se întâmplă asta. Sunt cercuri, nu primesc pe nimeni, li se pare că nu mai e dreptate”, a declarat George Galamaz în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, iar Răzvan Pleşca a completat:

Discuţiile astea sunt peste tot, la toate echipele la care joacă străini. Eu am prins o bătaie monstru între străini şi români, în 2018, la Gaz Metan. M-am străduit minute bune să îi liniştesc, din cauza unor tensiuni între ei”.

Răzvan Pleşca, explicaţiile umilinţei trăite de FC Argeş cu Dinamo

FC Argeş a arătat foarte rău în turul barajului cu Dinamo, pe care l-a cedat la scor, 1-6. La finalul partidei, aflat în platoul emisiunii Fotbal Show, Răzvan Pleşca, fost portar la Gaz Metan Mediaş, a încercat să găsească anumite argumente pentru care s-a ajuns în acest punct pentru clubul piteştean, foarte aproape de retrogradarea în Liga 2.

Răzvan Pleşca e de părere că FC Argeş poate trebuia să mizeze pe Straton, un portar cu mare experienţă, fost la Dinamo sau la FCSB, dar şi pe Grigore Turda, un fundaş apreciat de mulţi oameni din fotbalul românesc, în trecut chiar pe lista FCSB-ului.

Nu cred că a fost vina portarului Micle pentru acest eşec, chiar dacă nu a avut intervenţii, dar Straton este un lider. Poate găsim explicaţii şi pentru faptul că a lipsit Turda. FC Argeş bătuse Petrolul în Liga 1, iar Dinamo a cedat la scor cu Poli Iaşi în ultima rundă de Liga 2”, a spus Răzvan Pleşca în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele