Ultima oră
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”

EXCLUSIV | Reacţii dure la Fotbal Look după gafele UEFA la tragerea la sorţi: "Vor cădea capete!" / "E o pată neagră pentru ei"

Champions League Publicat pe 13 dec 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20505335/1/united-bun.jpg


Gafa UEFA, care a fost nevoită să repete tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor 2021/2022, a fost taxată de Leo Grozavu şi Lucian Goian.
 
Fostul antrenor de la Sepsi crede că un astfel de moment ruşinos nu va fi trecut cu vederea, iar oamenii responsabili pentru bâlbîiala de luni vor plăti cu postul pe care-l ocupă în organigrama fotbalului european:
 
"Se întâmplă şi la case mai mari. A fost prima gafă de asemenea amploare, dar s-a întâmplat. În lumea civilizatpă, când se întâmplă asemenea momente, cineva îşi dă demisia şi plăteşte. Sunt convins că vor cădea capete, nu cum se întâmplă la noi. Realului îi convenea cu Benfica prima oară, PSG îi încurcă puţin", a declarat Leo Grozavu, luni seară, la emisiunea Fotbal Look.
 
Pentru Lucian Goian, evenimentele de luni reprezintă o pată neagră pe imaginea forului continental, un moment ruşinos care nu ar trebui să se mai repete:
 
"A greşi e omeneşte, dar, la nivelul acela, ai pretenţii. Nu poţi face o astfel de greşeală. Sper să nu fiu prea dur, dar s-au făcut de ruşine. E o pată neagră pentru ei. E păcat să pice capete din astfel de momente de neatenţie. Dacă nu se sesiza Atletico? Se sesiza greşeala peste câteva zile şi era mai grav, îi chemau la loc comanda", a punctat expertul Fotbal Look.

"Ca urmare a unei probleme tehnice a software-ului pus la dispoziţie de o terţă parte, prin care oficialii sunt informaţi ce echipe sunt eligibile să se întâlnească (în optimi), o eroare a fost comisă în timpul tragerii la sorţi pentru optimile UEFA Champions League", a fost comunicatul UEFA, urmat de anunţul că tragerea la sorţi va fi refăcută de la ora 16:00.
 
United a fost extrasă din greşeală drept adversara lui Villarreal, lucru imposibil în condiţiile în care cele două formaţii au făcut parte din aceeaşi grupă. Această eroare a fost rectificată imediat, Manchester City fiind extrasă drept adversară a spaniolilor.
 
Următoarea echipă extrasă din urne pentru optimi dintre formaţiile care au terminat pe locul 2 în grupă a fost Atletico Madrid, dar jurnaliştii englezi notează că Manchester United nu a fost inclusă în urna posibilelor adversare, ca urmare a gafei mai sus menţionate. Pentru că bileţelul cu Manchester United fusese deja extras, grafica UEFA indica faptul că United nu se poate număra printre adversarele echipei lui Simeone, deşi acest lucru trebuia să se întâmple.
 
 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri