Ultima oră
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV
Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta" Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"
S-a scris istorie în Ligue 1! Performanţa reuşită în campionatul francez după 47 ani S-a scris istorie în Ligue 1! Performanţa reuşită în campionatul francez după 47 ani

EXCLUSIV | Reuşeşte FCSB să îl vândă pe Florinel Coman în această vară? Vasile Miriuţă e convins că Gigi Becali poate obţine bani mulţi 

FCSB Publicat pe 8 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21118698/1/gigi-becali-2023-12.png

Florinel Coman începe să aibă continuitate în evoluţii, arată tot mai bine individual şi în jocul de echipă, iar în vară ar putea pleca de la FCSB, pentru o sumă bună de bani, care să îl mulţumească pe patronul Gigi Becali.

Şi cu Sepsi, luni seară, scor 3-1, a făcut Coman un meci bun, motiv pentru care FCSB ar putea, în sfârşit, să îl vândă în afara României, la o echipă care să fie de acord cu banii ceruţi de conducerea vicecampioanei.

Vasile Miriuţă a declarat în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, că Florinel Coman are şansa să plece de la FCSB şi să prindă un contract bun. Fostul antrenor al CFR-ului îl vede într-un moment bun, pregătit psihic şi fizic să reuşească şi în altă ţară.

FCSB a avut un jucător foarte bun cu Sepsi, Florinel Coman! Cred că a fost cel mai bun jucător de pe teren, e într-o formă foarte bună. Sperăm să facă pasul acum, în vară, în străinătate, pentru că pare pregătit acum din toate punctele de vedere, fizic, mental.

Arată foarte bine, cred că e momentul să facă pasul la un club din afară. Cred că e momentul să facă pasul la un club bun”, a spus Vasile Miriuţă în emisiunea Fotbal Show de la Prima Sport 1.

Florinel Coman are nouă goluri în acest sezon, în 40 de confruntări. În acelaşi timp, s-a făcut remarcat şi cu şapte pase decisive. Transfermarkt îl cotează la 2.5 milioane de euro, dar Becali va solicita, cu siguranţă, mult mai mult pentru transferul mijlocaşului de 25 de ani.

Gigi Becali, mulţumit şi el de Florinel Coman

Coman a fost într-un con de umbră luni bune, dar de ceva vreme începe să aibă evoluţii apreciabile. Cu CFR Cluj a marcat un gol superb şi a şi avut multe incursiune în viteză, driblinguri de efect cu care a pus probleme formaţiei din Ardeal.

Gigi Becali, la o zi după duelul de la Cluj, a dezvăluit care este motivul pentru care Florinel Coman a început să aibă prestaţii tot mai solide.

Florinel… Eu am spus! A devenit mai bun decât când l-am luat eu, a făcut saltul. A înţeles că nu merge… Munca… El vine şi se antrenează, după merge la sală şi se antrenează şi singur. Muncă, muncă, muncă.

La un moment dat a driblat şase jucători, a făcut ce face Neymar. Se joacă cu mingea ca Neymar. Bine, acum nu vreau să îl laud… Nu l-au motivat criticile mele, l-a motivat Dumnezeu care i-a zis: «Vezi că Tănase ia milioane de euro, Cicâldău ia milioane de euro, iar ăştia în faţa ta erau mici, tu erai la distanţă de ei». El trebuie să ia mai multe milioane. Gata…”, a spus Gigi Becali.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele