Ultima oră
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

EXCLUSIV | Sabău, dezamăgit de o forţă a SuperLigii: "O echipă în care există mentalitate, grup şi caracter arată altfel!

CS Universitatea Craiova Publicat pe 30 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20935918/2/ioan-ovidiu-sabau-1.png


Ioan Ovidiu Sabău, expertul Prima Sport, a analizat situaţia de la Universitatea Craiova şi a ajuns la concluzia că Mirel Rădoi mai are mult de muncă până va reuşi să creeze un grup omogen în Bănie.
 
Egalul de la Ploieşti, 1-1 cu Chindia Târgovişte cu gol primit în minutul 90, a accentuat şi mai mult starea de nervozitate din lotul Craiovei, pornită de la excluderile lui Hanca, Vînă, Ivan şi Markovic. La finalul meciului, Rădoi şi-a atacat din nou elevii pentru modul în care s-au retras pe final, iar Ioan Ovidiu Sabău s-a poziţionat de partea antrenorului. "Moţul" crede că jucătorii nu au înţeles, încă, faptul că puterea de decizie este exclusiv a antrenorului, motiv pentru care oltenii nu funcţionează precum o echipă de top:
 
"Cred că mulţi dintre ei nu au înţeles cine e şeful la echipă. Încă se regăsesc, încă se caută. Antrenorul principal e cel care trebuie să conducă tot, dar încă sunt negocieri tacite. O echipă în care există mentalitate, grup şi caracter arată altfel! Au altă stare de spirit, organizare, spirit de sacrificiu. Vii înapoi, îţi ajuţi coechipierul...Nu prin declaraţii, în joc. Încă nu e creat acel grup, de aceea zic că Mirel are foarte mult de lucru. Sunt oameni acolo cu experienţă, Sorin Cârţu e om de fotbal...", a declarat Sabău, la Fotbal Show.

Rădoi, reproşuri către jucători după 1-1 cu Chindia

La finele partidei, Mirel Rădoi a făcut o analiză amplă a partidei şi a declarat că urmează schimbări la nivel de lot.
 
 "S-a terminat cu un scenariu negru. Un meci în care am pierdut două puncte, cu greşeli imense, inadmisibile. Dacă asta facem de atât timp şi nu înţelegem, vom continua să facem şi astea sunt imitele noastre. Ei sunt jucători şi nu fac analiza arbitrajului. Pentru acel cartonaş e clar că Screciu e vinovat, dar nu putem spune că din cauza lui am pierdut două puncte. Un fault după ce primise cartonaş galben la un minut. Are de învăţat cum şi noi avem de învăţat.
 
Ştiau jucătorii lucrurile de la pregătirea partidei. Problema e că avem momente când ne retragem deliberat, fără a discuta lucrurile astea, fără a antrena lucrurile astea. Asta e cea mai mare problemă. Nu ştiu dacă e despre mentalitate, poate astea sunt limitele. Poate şi cerinţele noastre sunt prea mari şi vom face o reevaluare. Poate că echipa noastră nu se poate apăra sus. În seara asta se pare că n-au funcţionat, dar lucrurile sunt simple.
 
(n.r. despre situaţia anumitor jucători) Avem momente când jucătorii sunt nemulţumiţi că nu joacă. Când eşti nemulţumuit, trebuie să fii capabil să joci 90 de minute. Cum a fost Ivan Martic în seara asta. Jucătorii trebuie să se antreneze să-mi demonstreze că pot juca 90 de minute. Când nu poţi să faci lucrurile astea, nu ai ce căuta la o echipă.
 
(n.r. despre cei excluşi) E treaba lor dacă sunt obişnuiţi în alt fel. Eu nu cred că la clubul ăsta n-a fost disciplină. Nu am avut nimic, nu am şi n-o să am ceva cu jucătorii, cu Vână, Ivan, Markovic, Căpăţână. Nu pot să am ceva cu cineva că am visat eu ceva aseară.
 
Nu suntem nici noi acum cu baghetă magică. Problemă cu problemă se vor rezolva. În iarnă vor fi schimbări, iar jucătorii vor fi evaluaţi. Lucrurile nu pot continua aşa. Vorbim despre un club de tradiţie şi nu ai cum să ştii că în seara asta poţi urca pe locul al treilea... Nu ai cum. E clar că mental avem o problemă. Chiar şi acum mi-e greu să cred că am pierdut două puncte în seara asta", a declarat Rădoi, la finele partidei.
mail-share icon Email
viewscnt