Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

EXCLUSIV | Sacrifică FCSB meciul cu UTA pentru a o învinge pe CSA Steaua? Goian: "Steaua a venit cu nişte aroganţe care au iritat foarte mult"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 13 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20061859/1/steaua-fcsb.jpg

Gigi Becali vrea să împiedice promovarea CSA Steaua şi a trimis mai multe jucători de la prima echipă pentru confruntarea de astăzi dintre Steaua şi FCSB 2, din Liga a 3-a. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport, Lucian Goian a declarat că anumite afirmaţii făcute de către cei de la Steaua au deranjat foarte mult şi au transformat această confruntare din Liga a 3-a într-un duel al orgoliilor.

Meciul CSA Steaua - FCSB 2 se joacă sâmbătă, de la ora 15:00, pe Terenul 5 din Complexul Ghencea. Înaintea partidei, Steaua are un avans de două puncte faţă de FCSB 2 (26 faţă de 24) în fruntea clasamentului Ligii a 3-a.

Partida va fi transmisă în direct pe canalul de Youtube Steaua TV official.

Bogdan Argeş Vintilă, antrenorul de la FCSB 2, îi va avea la dispoziţie pe Pantea, Nedelcu, Filip, Soiledis, Perianu, Şut, Ardelean, Octavian Popescu, Buziuc, Niţă şi Oaidă.

FCSB joacă astăzi cu UTA, la Arad, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 27 din Liga 1, în direct pe Look Sport+.

“Probabil că contează mai puţin meciul cu UTA pentru FCSB, se vor înjumătăţi punctele în play-off. Nu dau importanţă meciului de la Arad, se gândesc că UTA nu câştigă acasă de atâta timp. Sunt orgoliile, acele ambiţii. Au gândit că cel mai important lucru este să nu promoveze Steaua”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20061859/2/sabau.png

“Aş putea spune că, chiar cu aceşti jucători, echipa a doua a FCSB poate pierde. În plus, fără acei jucători, FCSB se poate încurca la Arad şi să piardă un punct sau puncte foarte importante în economia campionatului. Cert este că patronul FCSB a pregătit de mult această mutare, pentru a-i încurca pe cei de la Steaua. După disputele care au fost între patronul FCSB şi cei de la Armată... au fost nişte dispute câştigate de actuala Steaua, dar apoi au venit cu nişte aroganţe, cu nişte declaraţii care au iritat foarte mult FCSB-ul. Poate că şi eu aş fi făcut la fel”, a spus Lucian Goian.

Echipele probabile:

CSA Steaua: Bălbărău – Călinţaru, Wallace, Beţa, A. Ilie – Mihăescu, Enceanu – Răsdan, Mihalache, Huiban – Nsiah

FCSB 2: Târnovanu – Pantea, Nedelcu, Soiledis, Şerban – Simion, Şut, Oaidă – Niţă, Buziuc, Octavian Popescu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele