Ultima oră
”E clar că nu mai e timp şi pentru fotbal”. Un patron din Superliga nu exclude să se implice activ în politică ”E clar că nu mai e timp şi pentru fotbal”. Un patron din Superliga nu exclude să se implice activ în politică
FC Sevilla acuză Real Madrid că a făcut presiuni asupra arbitrului de la meciul lor FC Sevilla acuză Real Madrid că a făcut presiuni asupra arbitrului de la meciul lor
VIDEO | Farul - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Farul - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
EXCLUSIV | Cristi Balaj a dezvăluit cum s-a încheiat conflictul pe care l-a avut cu Gigi Becali! "Am vorbit aproximativ 38 de minute" EXCLUSIV | Cristi Balaj a dezvăluit cum s-a încheiat conflictul pe care l-a avut cu Gigi Becali! "Am vorbit aproximativ 38 de minute"
EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu a vorbit despre momentul controversat din Gruia. "Dacă se străduia domnul Voicu găsea o Cupă a României şi prin Bucureşti" EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu a vorbit despre momentul controversat din Gruia. "Dacă se străduia domnul Voicu găsea o Cupă a României şi prin Bucureşti"
VIDEO | Mircea Rednic, antrenorul momentului în Superliga. ”Obiectivul nostru nu era play-off-ul” VIDEO | Mircea Rednic, antrenorul momentului în Superliga. ”Obiectivul nostru nu era play-off-ul”

EXCLUSIV | Sami Hyypia, legenda naţionalei Finlandei, mesaj pentru Mihai Stoichiţă. Ce impresie i-a lăsat România fostului mare fundaş de la Liverpool

Echipa nationala Publicat pe 24 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20868629/1/sh.jpg
 
Mihai Stoichiţă a dezvăluit, în direct la Fotbal Show, dialogul pe care l-a avut la pauza meciului Finlanda - România 1-1 cu Sami Hyypia, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din istoria naţionalei pe care am întâlnit-o vineri seară. Fostul mare fundaş al lui Liverpool a avut cuvinte de laudă la adresa tricolorilor, dar şi un sfat pentru şeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF.
 
La pauză, tabela arăta 0-1, dar România lovise de două ori bara şi, în general, arătase lucruri bune la Helsinki. O echipă mai tânără şi mai tehnică decât a adversarilor, naţionala lui Edward Iordănescu i-a produs o impresie bună lui Sami Hyypia, dar fostul câştigător al Ligii Campionilor a găsit şi un minus la capitolul agresivitate în joc:
 
"Jocul mă mulţumeşte, e prima dată când vedem o construcţie interesantă din partea naţionalei, faze frumos dezvoltate şi siguranţă posesie. Apărarea a fost destul de solidă, cu excepţia anumitor momente. Trebuia să câştigăm, cred că am fost echipa superioară. Am vorbit cu oficialii lor după meci şi au spus că am jucat mai bine.
 
De asemenea, la pauză am avut plăcuta surpriză ca Sami Hyypia, fost internaţional şi jucător de mare valoare în Premier League, să spună că jucăm un fotbal bun, dar ne trebuie mai multă agresivitate, mai mult tupeu în joc. Chestii pe care le putem rezolva odată cu trecerea vremii. I-am spus "uite, domnule, e una dintre cele mai tinere echipe pe care am folosit-o". Asta după prima repriză, reţineţi, când nu conduceam noi. El recunoştea că fusesem superiori, dar asta e viaţa. Până la urmă, jocul interesează foarte mult", a dezvăluit Mihai Stoichiţă, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
 
Considerat, alături de Jari Litmanen, cel mai important jucător din istoria Finlandei, Hyypia a jucat zece (1999-2009), perioadă în care a cucerit Liga Campionilor, Cupa UEFA şi Supercupa Europei şi a adunat 105 selecţii în naţională între 1992 şi 2010.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri