Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

EXCLUSIV | Şansele ca Nicolae Stanciu să ajungă la CFR Cluj, aproape nule! Reacţia impresarului

CFR Cluj Publicat pe 7 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20912590/2/stanciu-fb.jpg

Anamaria Prodan, agentul lui Nicolae Stanciu, a răspuns public informaţiei conform căreia mijlocaşul naţionalei României, acum la WH Three Towns, în China, poate reveni în ţară, la CFR Cluj. Impresarul a negat faptul că mutarea se poate face, declarând că suma de bani pe care asiaticii o cer e prea mare, pe care ardelenii nu şi-o pot permite să o achite.

Conform informaţiilor oferite de Anamaria Prodan în emisiunea Fotbal Show, e vorba de o sumă de ordinul milioanelor de euro, astfel că CFR Cluj trebuie să facă un efort financiar consistent pentru o astfel de achiziţie.

În plus, poate fi o adevărată licitaţie pentru Nicolae Stanciu, el mai fiind dorit şi de alte cluburi din Europa.

E foarte greu în acest moment ca transferul să se facă, e o sumă importantă şi sunt multe echipe interesate de Stanciu. Sumă măricică înseamnă câteva milioane bune, multe milioane de euro. Nici eu nu cred că se va face transferul la CFR Cluj, e foarte, foarte greu.

CFR e o echipă fabuloasă, dar nu cred că se va face transferul”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Renunţă chinezii la Stanciu pentru mai puţin de 4 milioane de euro?

Nicolae Stanciu s-a despărţit de Slavia Praga în martie, când WH Three Towns a plătit 4 milioane de euro pe el. În acest timp, mijlocaşul a marcat de 8 ori şi a oferit 7 pase decisive în 18 meciuri, fiind, la cum se vede din exterior, greu de crezut că asiaticii vor renunţa la el pentru mai puţin de suma amintită.

În plus, transferul în China, la Wuhan Three Towns, îi aduce lui Nicolae Stanciu un salariu exorbitant. Mijlocaşul ofensiv câştigă nu mai puţin de 2.5 milioane de euro pe an, sumă la care se adaugă şi bonusuri în funcţie de performanţele echipei şi de cele individuale.

Pentru Stanciu experienţa în afara Europei nu e prima. În 2019, internaţionalul român a jucat timp de şase luni pentru saudiţii de la Al Ahli, înainte să fie cumpărat de Slavia Praga. În vara lui 2021, Stanciu a fost aproape de Galatasaray, dar cehii au cerut un preţ considerat mult prea mare, iar turcii s-au orientat către Alexandru Cicâldău.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele