Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Schimbarea de antrenor din SuperLiga României, lăudată după meciul de aseară: ”Stilul de joc vorbeşte de la sine”

U Cluj Publicat pe 21 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20895047/1/razvan-plesca.png

Universitatea Cluj are rezultate bune în urma schimbării de antrenor. După ce s-a produs şocul la nivelul vestiarului şi Erik Lincar a fost înlocuit cu Eugen Neagoe, ardelenii au început să iasă în evidenţă pozitiv, iar nou-promovata a început să urce în clasamentul din SuperLiga României.

Răzvan Pleşca a remarcat şi el faptul că oamenii din conducerea Universităţii Cluj au luat decizia bună în momentul în care s-a decis aducerea lui Eugen Neagoe, asta deşi, în ultima perioadă, specialiştii aduc în discuţie ideea ca antrenorii să primească mai multă încredere din partea cluburilor.

La Universitatea Cluj se vede ceva mai mult de când a venit Eugen Neagoe. Rezultatele şi stilul de joc vorbesc de la sine. Echipa are doar două înfrângeri de când a venit Neagoe în locul lui Erik Lincar, dar şi jocul vorbeşte de la sine, arată mai bine şi ca imagine în teren”, a declarat Răzvan Pleşca în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

În vârstă de 55 de ani, Eugen Neagoe a ajuns la Universitatea Cluj în luna august. A condus 10 meciuri, înregistrând patru victorii, patru egaluri şi două eşecuri. Singurele înfrângeri au venit în partidele cu Farul şi Rapid, primele două clasate.

Aseară, U. Cluj a făcut 1-1 cu CFR Cluj în Cupa României. Reacţia lui Eugen Neagoe:

”Atitudinea mă bucură. Cred că am arătat destul de bine. Mi-aş fi dorit să câştigăm, dar nu am fost foarte inspiraţi în faţa porţii. Am avut 3-4 ocazii foarte mari, cea a lui Bic chiar uriaşă.

I-am felicitat pentru efort, pentru atitudine. Îi felicit şi pe suporteri, îi aşteptăm în număr cât mai mare şi în campionat. Ne ajută mult, ne împing efectiv de la spate, avem nevoie de ei.

Chiar dacă nu au folosit toţi jucătorii, cei de la CFR pot alinia 3 echipe de aceeaşi valoare. Cei de astăzi sunt la fel de valoroşi ca cei de duminică. Nu este nicio diferenţă. Dar şi noi am stat destul de bine.

Am început jocul rău, la primul corner am primit gol. Ştiam foarte bine că sunt periculoşi la fazele fixe, dar nu am reuşit să îi marcăm. Nu contează, îi felicit pe băieţi pentru munca depusă. Ştiam că au doi jucători cu talie în centrul apărării. E greu să te baţi cu ei la mingi înalte. Le-am cerut să joace în spatele lor, mingi centrate.

Lotul pe care l-am avut astăzi la dispoziţie va fi şi duminică. Sunt cei mai buni ai noştri. Mergem la hotel, ne întâlnim, mâine avem antrenament la ora 11:00. Nu avem de ce să ne plângem. Dorim să mergem mai departe şi în Cupă, nu caut alibiuri, nu caut scuze”
.

Rezumatul partidei U. Cluj – CFR Cluj

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele