Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

EXCLUSIV | Schimbarea de antrenor lăudată de Ioan Ovidiu Sabău. Alegerea, pe placul specialistului: ”E un principal realist”

U Cluj Publicat pe 12 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20857094/1/ioan-ovidiu-sabau-prima-sport.png

Universitatea Cluj a ajuns la două meciuri fără înfrângere în SuperLiga României după duelul cu CS Mioveni, de pe teren străin. A învins trupa lui Flavius Stoican cu 1-0, după ce runda trecută a făcut 1-1 cu FC U Craiova, iar argumentul pentru care ardelenii pot să aibă evoluţii bune şi în etapele următoare este cel al schimbării antrenorului de acum câteva etape, în opinia lui Ioan Ovidiu Sabău şi Leo Grozavu.

Specialiştii Prima Sport au declarat în emisiunea Fotbal Show că înlocuirea lui Erik Lincar cu Eugen Neagoe a fost un lucru benefic, declaraţiile lor având la bază modul în care U. Cluj s-a comportat după venirea acestuia din urmă, dar şi faptul că e un antrenor experimentat, care poate face diferenţa.

Ioan Ovidiu Sabău: ”E un antrenor realist, i-a felicitat pe jucători la finalul jocului cu Mioveni, eu cred că Universitatea are jucători buni luaţi individual. Are jucători peste alte echipe din Liga 1, peste Petrolul, Hermannstadt, Chindia sau chiar Mioveni. Echipa trebuie să fie mai concentrată, să ia puncte, are următorul meci cu Chindia acasă, poate să mai obţină o victorie şi să urce în clasament”.

Leo Grozavu: ”Eu cred că alegerea lui Neagoe a fost una bună, e un antrenor valoros. Aduce echilibrul, vigoarea de care echipa avea nevoie. Este un antrneor cu experienţă, care ştie să rezolve situaţia. E nevoie de constanţă în evoluţii să se facă puncte.

La începutul campionatului spuneam că Hermannstadt şi Petrolul vor fi jos fiind nou-promovate, la fel ca Universitatea, dar uite unde sunt. E nevoie ca Universitatea să facă puncte, să urce în clasament”.

U. Cluj, succes la limită cu Mioveni 

Universitatea Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CS Mioveni, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superliga de fotbal. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ely Fernandes, în minutul 35.

  • CS  Mioveni: Popescu - Oancea, Garutti, Iacob (Kabananga '66), Scarlatache, Serbanica - Lixandru (Toma '75). Pop - Blănaru (Carnat '46), Krasniqi, Buziuc (Antal '46/Coşereanu '75). Antrenor: Flavius Stoican
  • Universitatea Cluj: Iliev - Chipciu, Ilie, Ispas, Briceag - Bic (Purece '68), Romario Pires, Filip - Haita (Horşia '57), Bălan (L. Fulop '69), Ely Fernandes (Vlădoiu '82). Antrenor: Eugen Neagoe

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele