adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine” VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine”
Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele” Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele”
VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!” VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!”
VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa
EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi” EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi”
VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga

EXCLUSIV | Semnează sau nu Cristi Bălgrădean cu U. Cluj? Reacţia conducerii

CFR Cluj Publicat de Popa Robert pe 28 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20837712/1/balgradean.jpg

Prima Sport a luat legătura cu preşedintele echipei Universitatea Cluj, Radu Constantea, după ce a apărut informaţia potrivit căreia Cristi Bălgrădean ar fi ajuns la un acord cu ”studenţii”.

Deşi portarul de 34 de ani nu mai are viaţă la campioana României, CFR Cluj, fiind trecut cel mult variantă secundă de Dan Petrescu, se pare că în acest moment nu este ceva concret legat de o eventuală venire a lui Bălgrădean la Universitatea Cluj. Preşedintele Constantea a negat în dialogul cu reporterul Prima Sport că s-ar ar fi ajuns la un acord cu portarul sau că ar exista negocieri.

Însă, a lăsat de înţeles că nu e exclus ca portarul, campion al României, să vină la echipa pe care o reprezintă. Totul ţine de decizia pe care o va lua Eugen Neagoe, dacă va considera că are sau nu nevoie de el.

Momentan, nu e nimic! La Universitatea Cluj, partea sportivă e gestionată de managerul sportiv şi de antrenori. Ei stabilesc şi poartă discuţiile, negociază. Sunt la curent cu ce se întâmplă, dar dorinţa ţine de partea sportivă, ea face analiza şi ia deciziile.

Suntem foarte atenţi cu ce se înâmplă pe piaţa transferurilor, iar dacă o să considerăm că mai e nevoie de cineva, vom discuta”, a spus Radu Constantea pentru Prima Sport.

Titularul Universităţii Cluj în poartă, Andrei Gorcea

U. Cluj a început SuperLiga 2022/2023 cu Andrei Gorcea între buturi, dar prestaţiile slabe ale tânărului goalkeeper i-a făcut pe şefi să se gândească la faptul că e nevoie de un portar experimentat, care să ofere mai multă siguranţă şi să ajute echipa în momentele grele ale meciului. Aşa a apărut în presă informaţia că nou-promovata este interesată de Cristi Bălgrădean, portarul marii rivale CFR Cluj, aşa cum a reuşit să-l ia şi pe Alex Chipciu.

Cum Bălgrădean a ajuns varianta a doua a lui Dan Petrescu, cel care-l preferă pe italianul Simone Scuffet, afacerea ar putea fi profitabilă pentru ambele formaţii din Cluj, dacă în cele din urmă cluburile vor intra în negocieri şi vor ajunge la acord. În timp ce Universitatea s-ar alege cu un goalkeeper de încredere, care mai poate juca timp de câţiva ani în SuperLigă, CFR-ul ar putea economisi un salariu lunar mare, de 13.500 de euro.

Cotat acum la 700.000 de euro, Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj în vara lui 2020, din postura de jucător liber după ce plecase de la FCSB.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele