Ultima oră
Nacho, aproape de o plecare de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de o plecare de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”

EXCLUSIV | Semnează sau nu Cristi Bălgrădean cu U. Cluj? Reacţia conducerii

CFR Cluj Publicat de Popa Robert pe 28 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20837712/1/balgradean.jpg

Prima Sport a luat legătura cu preşedintele echipei Universitatea Cluj, Radu Constantea, după ce a apărut informaţia potrivit căreia Cristi Bălgrădean ar fi ajuns la un acord cu ”studenţii”.

Deşi portarul de 34 de ani nu mai are viaţă la campioana României, CFR Cluj, fiind trecut cel mult variantă secundă de Dan Petrescu, se pare că în acest moment nu este ceva concret legat de o eventuală venire a lui Bălgrădean la Universitatea Cluj. Preşedintele Constantea a negat în dialogul cu reporterul Prima Sport că s-ar ar fi ajuns la un acord cu portarul sau că ar exista negocieri.

Însă, a lăsat de înţeles că nu e exclus ca portarul, campion al României, să vină la echipa pe care o reprezintă. Totul ţine de decizia pe care o va lua Eugen Neagoe, dacă va considera că are sau nu nevoie de el.

Momentan, nu e nimic! La Universitatea Cluj, partea sportivă e gestionată de managerul sportiv şi de antrenori. Ei stabilesc şi poartă discuţiile, negociază. Sunt la curent cu ce se întâmplă, dar dorinţa ţine de partea sportivă, ea face analiza şi ia deciziile.

Suntem foarte atenţi cu ce se înâmplă pe piaţa transferurilor, iar dacă o să considerăm că mai e nevoie de cineva, vom discuta”, a spus Radu Constantea pentru Prima Sport.

Titularul Universităţii Cluj în poartă, Andrei Gorcea

U. Cluj a început SuperLiga 2022/2023 cu Andrei Gorcea între buturi, dar prestaţiile slabe ale tânărului goalkeeper i-a făcut pe şefi să se gândească la faptul că e nevoie de un portar experimentat, care să ofere mai multă siguranţă şi să ajute echipa în momentele grele ale meciului. Aşa a apărut în presă informaţia că nou-promovata este interesată de Cristi Bălgrădean, portarul marii rivale CFR Cluj, aşa cum a reuşit să-l ia şi pe Alex Chipciu.

Cum Bălgrădean a ajuns varianta a doua a lui Dan Petrescu, cel care-l preferă pe italianul Simone Scuffet, afacerea ar putea fi profitabilă pentru ambele formaţii din Cluj, dacă în cele din urmă cluburile vor intra în negocieri şi vor ajunge la acord. În timp ce Universitatea s-ar alege cu un goalkeeper de încredere, care mai poate juca timp de câţiva ani în SuperLigă, CFR-ul ar putea economisi un salariu lunar mare, de 13.500 de euro.

Cotat acum la 700.000 de euro, Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj în vara lui 2020, din postura de jucător liber după ce plecase de la FCSB.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele