Ultima oră
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute
Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini
VIDEO | Farul - Sepsi 0-3, în direct la Prima Sport 1! Safranko face recital cu formaţia lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 0-3, în direct la Prima Sport 1! Safranko face recital cu formaţia lui Hagi
VIDEO | CSO Voluntari - CSM Oradea 87-77. Ilfovenii împing semifinala Ligii Naţionale în meciul decisiv VIDEO | CSO Voluntari - CSM Oradea 87-77. Ilfovenii împing semifinala Ligii Naţionale în meciul decisiv
Trei oferte refuzate de Dani Coman! Clubul cu care se află în negocieri fostul preşedinte de la Hermannstadt | EXCLUSIV Trei oferte refuzate de Dani Coman! Clubul cu care se află în negocieri fostul preşedinte de la Hermannstadt | EXCLUSIV

EXCLUSIV | Sepsi nu se implică în lupta pentru titlu în Liga 1. Dioszegi: "Ne-ar trebui un buget dublu, nu avem de unde. Puteam să fim pe locul 2"

Sepsi OSK Publicat de Andrei Ionascu pe 31 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20225625/1/sepsi.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a clasat pe locul 4 în play-off-ul Ligii 1, iar aseară a obţinut calificarea în Europa Conference League, după victoria din barajul cu FC Viitorul, scor 1-0. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, finanţatorul de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a anunţat că echipa lui nu are forţa financiară pentru a se implica în lupta pentru titlu.

Sepsi îşi face deja planurile pentru sezonul următor, având ambiţii mai mari. Laszlo Dioszegi a anunţat că vrea să aducă 3-4 jucători, dar este dispus să renunţe la Ninaj şi Dumiter, doriţi de FCSB, pentru a strânge un buget considerabil de transferuri.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, club fondat în 2011, a promovat în Liga 1 în 2017. A jucat prima dată în play-off în sezonul 2018-2019, iar acum va evolua în premieră în cupele europene.

Duminică, în direct pe Look Sport+, în barajul pentru Conference League, Sepsi a învins-o pe Viitorul, după reuşita lui Aganovic din minutul 42.

În play-off-ul Ligii 1, Sepsi le-a învins pe CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova, primele trei clasate.

"Nu ne gândim la titlu, sincer. Pentru titlu ne-ar trebui un buget dublu, nu avem de unde. Este o mare realizare ce am făcut până acum şi trebuie să ne bucurăm pentru asta. E normal, anul viitor vrem minimum în play-off, dar nu putem să vorbim despre titlu.

Cu puţin noroc, dacă am fi câştigat meciul cu FCSB cu 2-1 şi dacă nu pierdeam la Clinceni, puteam să fim pe locul 2, să luăm ‘argintul’.

A fost cel mai frumos moment aseară. Acesta a fost visul nostru, să ajungem în Conference League. Sperăm că suntem pregătiţi pentru competiţie, suntem conştienţi că trebuie să mai aducem 4-5 jucători. Timpul e destul de scurt, într-o lună şi jumătate deja începe Conference League. Dar suntem convinşi că nu ne vom face de ruşine.

Suntem în discuţii cu câţiva jucători, acum începem negocieri. Până n-am fost calificaţi în Conference, n-am avut timp să ne gândim la jucători, ne-am concentrat pe meciuri. De astăzi avem timp.

Când un antrenor e de succes, e normal să aibă şi oferte. Dar nu cred că s-a gândit să plece de la Sepsi şi în niciun minut n-a fost în mintea noastră ideea să aducem un alt antrenor. La discuţiile dintre noi, era clar că o să rămână alături de noi.

Trebuie să fim realişti, suntem o echipă mică, dar inimoasă. Uneori, cu inima poţi să faci lucruri măreţe. Pentru noi ar fi extraordinar să mergem în turul următor din Conference League, nu ne gândim la grupe", a spus Laszlo Dioszegi, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele