Ultima oră
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”

EXCLUSIV | Situaţie incredibilă la Craiova! Ce a putut să facă Jovan Markovic, după înfrângerea cu Farul. „A fost greu oprit”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 12 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21557270/1/universitatea-craiova-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-12-04-2024-1.jpg

Jovan Markovic a fost implicat într-un scandal incredibil după finalul meciului cu Farul. Atacantul s-a înjurat cu suporterii de la VIP şi a fost la un pas de bătaie.

Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de Farul, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Superligii. Oltenii au ratat nepermis de mult în acest meci, în timp ce Cojocaru i-a taxat în două rânduri în prima repriză, după ce Baiarm reuşise să deschidă scorul.

Markovic a avut o ieşire incredibilă şi a fost foarte aproape să sară la bătaie cu nişte suporteri aflaţi la VIP, fiind greu de oprit de către colegi.

“Markovic s-a înjurat şi ameninţat cu nişte suporteri de la VIP. A fost greu oprit să nu se urce în tribune şi să se bată cu fanii. S-a înjurat şi cu fanii de la tribuna a doua, după ratarea mare din repriza a doua”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la Prima Sport.

Cârţu nu îl menajează pe Markovic 

Sorin Cârţu a vorbit despre ceea ce a făcut jucătorul Craiovei şi a criticat felul în care a gestionat situaţia.

“Markovic m-a deranjat situaţia asta a lui. Bă, ai ratat, aşa e lumea la stadion. Pe minge ţopăită, în faţa porţii… Nu poţi să ai asemenea execuţii. N-ai voie să ai reacţii de astea în faţa spectatorilor.

A fost certat, i-au spus să se oprească. Nu există aşa ceva. Poate lumea ar fi trebuit să se comporte altfel, dar e stadion. Eu vorbesc din experienţă. Să vedem acum cum se va împăca cu fanii.

Este o problemă asta. Din experienţă, eu am avut o problemă de genul ăsta. Şi am avut o perioadă… M-am scos singur, că am dat goluri, am jucat bine. Dacă are atitudine bună, poate să iasă.

Dă gol în repriza a doua şi după aia îi arăţi spatele, unde scrie Markovic. Numai cu evoluţie bună poţi să reacţionezi în faţa fanilor”, a spus Sorin Cârţu, la Fanatik Superliga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri