Ultima oră
VIDEO | Bogdan Andone, ieşire nervoasă! A sărit la arbitru şi a fost eliminat cu Dinamo VIDEO | Bogdan Andone, ieşire nervoasă! A sărit la arbitru şi a fost eliminat cu Dinamo
VIDEO | Moura, autogol stupid cu FC Botoşani! Totul a pornit de la o mare eroare a lui Velkovski VIDEO | Moura, autogol stupid cu FC Botoşani! Totul a pornit de la o mare eroare a lui Velkovski
Eugen Trică, tot mai presat de retrogradare. ”Ne merităm soarta” Eugen Trică, tot mai presat de retrogradare. ”Ne merităm soarta”
”Se poate şi mai bine”. Dorinel Munteanu, decizie finală cu privire la echipa pe care o va pregăti sezonul viitor ”Se poate şi mai bine”. Dorinel Munteanu, decizie finală cu privire la echipa pe care o va pregăti sezonul viitor
George Galamaz a dezvăluit care e echipa sa de suflet: "M-au înjurat" | VIDEO EXCLUSIV George Galamaz a dezvăluit care e echipa sa de suflet: "M-au înjurat" | VIDEO EXCLUSIV
Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris

EXCLUSIV | Sorin Cârţu a anunţat că U. Craiova va face noi transferuri. Oltenii mai pregătesc trei veniri

CS Universitatea Craiova Publicat pe 13 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20774175/1/dsc6081.jpg

Universitatea Craiova se pregăteşte să mai facă anumite transferuri în zilele următoare, cel mai probabil şi după ce va debuta noul sezon de SuperLiga României. Informaţia a fost confirmată chiar de preşedintele formaţiei oltene, Sorin Cârţu, în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe programul Prima Sport 1.

Cârţu are încredere că Laszlo Balint va face treabă la Universitatea Craiova, dar în acelaşi timp e conştient de faptul că antrenorul are nevoie de timp de adaptare, de câteva etape în care să arate ce a reuşit să facă din echipă.

Cert este că îmbunătăţiri de lot vor mai fi, iar printre cei vizaţi este, după cum a declarat patronul Mihai Rotaru zilele trecute, chiar şi un atacant străin. Şi un fundaş central va mai ajunge la echipa care a terminat sezonul trecut pe locul 3.

Întotdeauna eşti mulţumit de antrenor când vin rezultatele. Rezultatele ţin antrenorul, aşa că nu am început analiza. Vedem de vineri, dar nici după prima etapă nu tragem linie, trebuie să fie un rulaj, să îşi implementeze filozofia. E şi foamea lui de performanţă, are o şansă fantastică.

Trebuie să ţină vestiarul, să fie drăcos, să nu aibă complex de inferioritate. Are lot, o să se mai îmbunătăţească. A spus şi domnul Rotaru că vor mai fi două-trei transferuri”, a spus Sorin Cârţu în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Se caută şi un rival pe post pentru Andrei Ivan

Universitatea Craiova nu a făcut prea multe transferuri în această vară, iar din acest motiv tot caută variante pentru întărirea lotului. Aşa se face că, mai nou, oltenii sunt aproape de aducerea unui atacant străin, pe care în urmă cu mai mulţi ani au oferit 700.000 de euro. Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a dat mai multe detalii, dar a vorbit şi de alte două veniri.

Nu mai puţin de trei jucători trebuie să mai ajungă la Universitatea Craiova în această vară, doi fiind aşteptaţi în Bănie pe lângă atacantul amintit. În afara vârfului, U. Craiova vrea să mai aducă un fundaş central, dar şi un adversar pe post pentru Andrei Ivan.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri