Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV ǀ Specialistul a dat verdictul după Mioveni - CFR! Penalty neacordat, deşi VAR-ul a intervenit

CFR Cluj Publicat pe 13 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20918985/1/cfr-mioveni-penalty.png

CFR Cluj putea rata victoria în partida cu CS Mioveni, care a fost în direct la Prima Sport 2 şi aplicaţia www.primaplay.ro! Clujenii au marcat pe final, în ultimele minute, dar anterior, în minutul 67, puteau primi loviură de la 11 metri.

Deşi pe reluări a fost evident faptul că Garutti l-a lovit în picior pe Yeboah în urma unui corner şi trebuia dictată lovitură de la 11 metri pentru CFR Cluj, arbitrul Horia Mladinovici nu a arătat punctul cu var nici măcar după ce a revăzut faza, după ce au intervenit oamenii din camera VAR.

Gică Popescu, deşi e conducător al Farului, echipă în duel cu CFR Cluj pentru titlu în acest sezon, la cum se prezintă în acest moment lucrurile, a afirmat că, din punctul său de vedere, reluarea din spatele porţii e evidentă, iar CFR Cluj trebuia să primească lovitură de la 11 metri.

Aici se vede (n.r. – la reluarea din spatele porţii) că e fault, din altă secvenţă (n.r. – altă cameră) se vede altceva. Ne întrebăm de ce a luat această decizie arbitrul. Îl atinge puţin Garutti, dar cred că se poate da penalty. Arbitrul nu a considerat că e suficient. Dintr-un unghi e penalty, iar din altul nu”, a spus Gică Popescu în emisiunea Fotbal, Show, în direct la Prima Sport 1.

Faza la care CFR Cluj putea primi 11 metri 

Malele a adus victoria pentru CFR Cluj 

CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, formaţia CS Mioveni, scor 1-0, într-un meci din etapa a 18-a a SuperLigii, în direct pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro.

În minutul 87 a venit golul oaspeţilor, marcat de Malele, cu o lovitură de cap. În al treilea minut de prelungire al partidei, arbitrul a anulat un gol al lui Roger.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele