Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

EXCLUSIV | Specialistul critică arbitrajul pro Rapid: ”La fiecare meci sunt greşeli în favoarea echipei! De ce în favoarea Rapidului?”

Rapid Publicat pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21043222/1/rapid-herm.png

Rapid a cedat în partida cu FC Hermannstadt, scor 0-1, chiar dacă a avut un penalty în final. A ratat Dugandzic, iar giuleştenii au pierdut alte puncte importante într-un meci la îndemână. După joc, Gică Popescu şi Florin Răducioiu au comentat lovitura de pedeapsă primită de Rapid.

Cei doi au concluzionat că modul în care a fost arătat punctul cu var în favoarea giuleştenilor a fost unul eronat, mai ales că acel contact dintre fundaşul Hermannstadtului şi jucătorul lui Mutu a fost unul superficial.

În plus, cei doi specialişti Prima Sport au remarcat faptul că anterior, la prima bară, a fost un joc periculos nesemnalizat şi mingea trebuia acordată oaspeţilor. Degeaba a mers arbitrul să revadă faza la VAR, pentru că tot nu a luat decizia corect, în opinia celor doi foşti mari fotbalişti.

Înainte de penalty, cu câteva minute, ne uitam toţi la meci şi cineva din cameră a făcut o glumă şi a spus să vedem când le dă penalty celor de la Rapid, ca să deblocheze jocul. Penalty-ul e foarte uşor acordat, iar cu câteva minute înainte a fost o fază undeva în zona lui Belu, unde a întins mâna, l-a lovit cu mâna în faţă pe un jucător de la Hermannstadt, iar jocul a fost lăsat să continue.

Era o fază asemănătoare şi nu s-a întâmplat nimic. Se pare că a analizat cu altă unitate de măsură în careul celor de la Rapid. Eu îi dădeam dreptate arbitrului doar dacă se dădea acelaşi lucru şi la faultul comis de rapidist.

La prima bară se putea da joc periculos! De ce nu se dă indirectă?

(...) La fiecare meci sunt greşeli în favoare Rapidului! De ce în favoarea Rapidului? Ce presiune e în Giuleşti, avem arbitru care se sperie de 12.000 de oameni? Atunci nu au ce căuta în fotbal!”, a spus Gică Popescu, iar Florin Răducioiu a continuat:

Este o fază controversată, dacă ne uităm bine e fault la prima bară, iar apoi e un contact indiscutabil, dar se dă prea uşor penalty”.

FC Hermannstadt, victorie cu Rapid! 

FC Hermannstadt s-a impus sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii. Rapid a ratat un penalti în minutul 90+1

Hermannstadt a deschis scorul la Bucureşti, în minutul 32, când Silviu Balaure a deviat în poartă o pasă a lui Călin Popescu. În minutul 35, arbitrul Viorel Flueran a acordat un penalti pentru sibieni, la un henţ în careu al lui Alexandru Ioniţă II, dar a revenit asupra deciziei după consultarea VAR. În minutul 90, arbitrul a acordat un penalti pentru Rapid, după consultarea VAR, dar Letica a respins şutul lui Dugandzic şi Hermannstadt a provocat a nouă surpriză în această etapă, câştigând pe terenul giuleştenilor. Este prima victorie a lui Hermannstadt în acest an.

Sibienii au 29 de puncte şi sunt pe locul 13, în timp ce Rapid rămâne cu 52 de puncte, pe locul 4.

  • RAPID: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, C. Ignat, Junior Morais – Emmers (Kait 46), Crepulja (A. Albu 46), A. Ioniţă II – Papeau (Pănoiu 75), Luckassen (Dugandzic 46), Ongenda (Costache 46). ANTRENOR: Adrian Mutu
  • FC HERMANNSTADT: Letica - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - Biceanu (Antoche 88), Sota Mino – Balaure (Bărbuţ 78), Limaj (Baba Alhassan 70), C. Popescu (Oroian 70) - D. Paraschiv (G. Iancu 71). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele