Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

EXCLUSIV | Steaua a negociat cu un triplu campion al României cu FCSB: ”Din câte ştiu eu, au fost discuţii”

Liga II Publicat pe 19 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20301256/1/steaua-adi.jpg

Steaua nu are drept de promovare din Liga 2 în Casa Liga 1, dar dacă acest lucru ar fi fost posibil, atunci ar fi pregătit mai multe transferuri importante. Printre cei doriţi s-a aflat, se pare, şi Adi Popa (32 de ani), de trei ori campion al României cu FCSB. În acest moment, mijlocaşul e liber de contract.

Iulian Miu, antrenorul secund al formaţiei din Ghencea, a vorbit, în câteva cuvinte, despre posibila trecere a lui Adi Popa la Steaua în această vară, în emisiunea Look Sport Live, de pe postul Look Sport +. Negocierile au avut loc după ce s-a aflat că echipa nu va intra pe mâna unui investitor privat.

Din câte ştiu eu, au fost discuţii dar nu ştiu ce finalitate au avut. Cred că îţi doreşti întotdeauna un fotbalist precum Adi Popa, nu poţi să-l refuzi”, a declarat Iulian Miu la Look Sport Live.

Zilele trecute, Adi Popa a dezminţit informaţia conform căreia ar urma să semneze cu Steaua. Fostul fotbalist al celor de la FCSB a fost văzut antrenându-se alături de marea rivală.

Popa a explicat că este liber de contract şi că a participat la un antrenament cu ”militarii” deoarece vrea să fie în formă pentru a prinde un transfer în străinătate. Iată, însă, că lucrurile nu au stat chiar aşa şi au existat ceva negocieri între cele două părţi.

Adi Popa este curtat de Aris Limassol. Mijlocaşul de 32 de ani este aproape de o aventură în Cipru. Adi Popa este liber de contract, după despărţirea de Academica Clinceni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele