Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

EXCLUSIV | Ştefan Baiaram, apreciat de Leo Grozavu: "Dacă aş fi scouter, el m-ar interesa cel mai mult de la Craiova!"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 28 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20721037/1/leo.png


Ştefan Baiaram (19 ani) e pariul lui Leo Grozavu pentru un eventual transfer în străinătate în această vară. Fostul antrenor de la Sepsi OSK consideră că mijlocaşul Craiovei e singurul de la echipa din Bănie care întruneşte condiţiile unei mutări în mercato.
 
Sezonul 2021/2022 a fost cel în care Baiaram s-a impus cu adevărat în echipa lui Reghecampf, care l-a folosit fie în linia ofensivă de trei, fie ca inter la mijlocul terenului, în 4-3-3. Chiar dacă pretenţiile sunt din ce în ce mai mari din partea emisarilor care urmăresc tineri jucători, Grozavu are încredere în potenţialul ridicat al internaţionalului de tineret, pe care-l vede făcând pasul, în vară, spre o echipă din afara României:

"Ca să te transferi trebuie să joci. Mi-e greu să cred că cei din Europa te iau că eşti tu individualist. Până la urmă, rezultatele şi realizările de impun spre un transfer, nu că ai dat tu în bară dintr-o poziţie şi nu ai dat pasă la coechipier. Scouterii ştiu la ce să se uite, nu întâmplător transferă la nivelul ăla. Dacă văd un jucător că nu pasează unui coechipier care e mai bine plasat, sunt convins că nu se mai uită la el. Jucătorii aleşi pe sprânceană ştiu când să paseze şi când să finalizeze. 
 
Mie îmi place Baiaram, a crescut mult în acest campionat. Dacă aş fi scouter, Baiaram ar fi jucătorul care m-ar interesa cel mai mult de la Craiova. În ultimul timp văd că e folosit acolo (n. red - inter în 4-3-3). L-am văzut cu pase sclipitoare, apare la finalizare din poziţia respectivă, cred că are rază mai mare de acţiune decât din partea stângă, unde e mai greu. Nu întâmplător Reghecampf îl pune pe poziţia respectivă, acolo ar putea să joace Gustavo, Nistor, Roguljic", a spus Grozavu, vineri seară, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.

Cotat la 750.000 de euro de site-urile de specialitate, Baiaram a prins 39 de meciuri în acest sezon, a marcat nouă goluri şi a oferit trei pase decisive. Iar evoluţiile bune şi polivalenţa de care a dat dovadă l-au adus pe lista Fiorentinei.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri