Ultima oră
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”

EXCLUSIV | Steliano Filip, taxat de Sabău şi Rada: "Nu mai joacă nimic. Poţi vorbi despre Mircea?"

Dinamo Publicat pe 12 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20635180/1/fil.jpg


Ironia lui Steliano Filip către Mircea Rednic în plin duel al declaraţiilor nu le-a picat bine experţilor Fotbal Show. Atât Ioan Ovidiu Sabău, cât şi Ionuţ Rada consideră că fundaşul stânga face o mare greşeală în momentul în care întreţine o discuţie în contradictoriu cu fostul său antrenor.
 
Acuzat de Rednic că a comandat hamburgeri după un meci al lui Dinamo, Filip a transmis că "voi încerca şi salată data viitoare", ca răspuns la o poză de pe Instagram postată de Eric de Oliveira. Iar momentul nu a fost gustat de doi oameni care iau fotbalul mult mai în serios decât o face apărătorul lateral din Şoseaua Ştefan cel Mare.
 
Pentru Ioan Ovidiu Sabău, atitudinea arătată de Filip faţă de Mircea Rednic nu e una potrivită. Ba chiar e dăunătoare performanţelor lui Steliano, unele care, şi aşa, nu sunt din cale afară de apreciate:
 
"Prin ce vrea să iasă în evidenţă? Prin aceste declaraţii sau prin evoluţiil lui? Nu-i face bine. El nu mai joacă nimic, trebuie să se pregătească. La un moment dat ajunsese la naţională. Ce poţi vorbi despre Mircea? La ce nivel a jucat Mircea, ce performanţe a avut...Încerc să-l atac şi arunc nişte lucruri subtil. El nu se mai poate concentra la fotbal dacă el are preocuparea să-i răspundă lui Mircea Rednic. El trebuie să ajute echipa, ăsta trebuie să fie obiectivul lui. Ce a însemnat Mircea Rednic pentru Dinamo, pentru fotbalul românesc! Dacă Rednic a zis ceva despre mine, îl sun şi îi spun să nu mai ieşim în presă, gata!", a punctat "Moţul", în ediţia de sâmbătă a emisiunii Fotbal Show, de pe Look Sport+.
 
"Am văzut şi reacţia lui când a luat un roşu. E clar că nici rezultatele, nici jocul lui nu-l avantajează în aceste discuţii. Dacă ai nişte trofee câştigate...Dar nici aşa, nu e OK tu, ca jucător, să începi o discuţie care nu se mai termină. Nu-ţi aduce nimic bun", a completat şi Ionuţ Rada.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele