Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

EXCLUSIV | "Sunt convins că, pentru pauza de iarnă, CFR îşi caută portar" Rămâne Bălgrădean titular la CFR?

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 27 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20408474/1/uta-arad-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-26-09-2021.jpg

CFR Cluj s-a despărţit de portarul lituanian Giedrius Arlauskis, iar portughezul Cristiano Figueiredo nu este pe placul lui Dan Petrescu. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Mirel Albon a declarat că portarul Cristi Bălgrădean nu este constant, iar CFR va căuta o altă variantă în pauza de iarnă.

Cristi Bălgrădean (33 de ani) mai are contract cu CFR Cluj până în vara anului 2022. A primit 5 goluri în cele 9 meciuri jucate în acest sezon.

Cristiano Figueiredo (30 de ani) a venit la CFR Cluj în această vară de la FC Hermannstadt, liber de contract. A prins un singur meci, eşecul din Cupă cu Universitatea Craiova, scor 0-1.

“Bălgrădean are uneori intervenţii foarte bune, dar face şi greşeli. Să ne amintim ce gol a luat la Botoşani. Uneori este nesigur. Legat de Cristiano (Figueiredo), Dan Petrescu a spus totul când i-a dat şansa în meciul de Cupă, un meci pe care CFR-ul şi l-a asumat că merge ca mielul la tăiere. Petrescu a spus după meci <Cred că portarul putea să facă mai mult la golul respectiv>. Cred că l-a catalogat şi nu ştiu câte şanse va mai avea Cristiano la CFR. Eu sunt convins că în acest moment, pentru pauza de iarnă, CFR îşi caută portar”, a spus Mirel Albon, la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele