Ultima oră
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă un stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă un stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie
Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei
Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil” Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil”
Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual

EXCLUSIV | Toni Petrea, bănuit că nu face faţă presiunii din meciurile tari: "Se vede în deciziile lui că a fost secund atâţia ani"

FCSB Publicat pe 3 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20661239/1/fcsb-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-6-03-2022.jpg


Înfrângerea FCSB-ului în faţa Universităţii Craiova, 0-2 pe Arena Naţională, e pusă de expertul Fotbal Show Mirel Albon pe seama lipsei de experienţă a lui Toni Petrea în meciurile importante, dar şi pe cea a capacităţii lui Reghecampf de a pregăti perfect meciul care poate scoate echipa lui Gigi Becali din lupta la titlu.
 
"Clar este o diferenţă de experienţă în meciuri importante în favoarea lui Laurenţiu Reghecampf faţă de Toni Petrea. Faptul că atâţia ani a fost secund se vede în deciziile lui Petrea. În prima repriză au vrut să le facă loc şi lui Coman, şi lui Popescu. Au improvizat. Apoi, au jucat fără atacant. În repriza a doua, cu Cordea şi Keşeru şi trecerea lui Popescu în zona care-i convine cel mai mult, jocul s-a schimbat în bine", a spus Mirel Albon, fost selecţioner al echipei naţionale feminine, la Fotbal Show, imediat după meci.

Cum şi-a învins Reghecampf fostul secund

Cum s-a ridicat Reghecampf deasupra fostului colaborator? Printr-o organizare defensivă bună, prin care a reuşit să-i blocheze pe Coman, Tănase şi Popescu, şi prin capacitatea de a scoate maximum pe plan ofensiv de la Andrei Ivan, în special pe contraatac:
 
"Şi în această seară, a spus-o şi Reghecampf la interviu, a studiat foarte bine adversarul şi a pregătit tactica astfel încât să obţină maximum. A avut un Pigliacelli în zi bună, s-au apărat bine, cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale Craiovei din punct de vedere defensiv în ultimii ani. Ştim bine, ei nu au câştigat titluri pentru că au avut probleme în zona centrală a apărării. Au câştigat multe dueluri, Reghecampf a ştiu să blocheze punctele forte ale FCSB-ului, a ştiut să-şi exploateze lucrurile bune şi, foarte important, au câştigat din două faze fixe. Asta e clar munca antrenorului!", a mai punctat Mirel Albon.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele