Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV | Transfer din SuperLigă reuşit de CFR: "Ne-au informat că a semnat!"

CFR Cluj Publicat pe 20 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20989890/1/ot.jpg


Philip Otele, atacantul în vârstă de 23 de ani al celor de la UTA Arad, a semnat cu CFR Cluj şi va ajunge sub comanda lui Dan Petrescu în această vară!
 
Nigerianul intrase în ultimele şase luni de contract cu gruparea din Arad, a refuzat oferta de prelungire a înţelegerii, iar zilele trecute a ajuns la un acord cu CFR, cu care a semnat din postura de jucător liber de contract. Otele, pentru care UTA a refuzat oferte din Israel şi Portugalia, va termina sezonul la UTA, dacă CFR nu pune pe masă o sumă de bani care să-i mulţumească pe conducătorii Bătrânei Doamne:
 
"Despărţirea nu a avut loc, Otele e jucătorul nostru până pe 30 iunie. El a venit acum un an şi jumătate, noi i-am propus prelungirea contractului, dar el a refuzat. Ne-am înţeles la o sumă, apoi a refuzat-o înainte să semneze. De la 1 ianuarie regulamentul i-a permis să semneze cu un alt club, ceea ce s-a şi întâmplat. Clubul CFR ne-a informat azi că au semnat un contract. Nu cred că au şanse să ne convingă să cedăm jucătorul acum. Nu pentru orice sumă de bani! Nu suntem în situaţia de a renunţa la jucători pentru orice sumă de bani, vom renunţa la el dacă vom primi o sumă pentru care merită să facem cedarea înainte de termen. Avem o sumă, dar nu este publică, mai ales că nu am intrat în negocieri.
 
Ce pot să vă spun e că am refuzat zilele precedente sume importante de la cluburi din Europa şi nu-l vom ceda la CFR Cluj. Au fost oferte din Israel şi prima ligă portugheză. Avem nişte principii şi nu cedăm! Acum totul depinde de comportamentul lui şi de ceea ce-şi doreşte antrenorul. Orice jucător poate intra oricând în vederea antrenoruului, dacă merită", a spus Alexandru Meszar, finanţatorul celor de la UTA, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
 
Philip Otele a jucat pentru UTA de 20 de ori în actualul sezon al Superligii, reuşind să înscrie 5 goluri, ceea ce îl transformă în cel mai bun marcator al arădenilor. Performanţa este impresionantă ţinând cont că penultima clasată a punctat doar de 18 ori în campionat. 
 
El s-a remarcat în primul eşalon al fotbalului românesc pentru viteza sa şi pentru capacitatea de a evolua pe orice poziţie în compartimentul ofensiv.
 
Până acum, la CFR Cluj au venit Maglica (APOEL Nicosia), Ţâru (Jagiellonia), Peteleu (Kisvarda) şi Krasniqi (Ballkani). Pe lista plecărilor se numără Betancor (Pafos), Muanza (Apollon Smirnis) şi Gomes (”U” Cluj).
 
650.000 de euro reprezintă cota de piaţă a lui Philip Otele, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele