Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

EXCLUSIV | Transferul lui Omrani la FCSB, pus la îndoială: ”Pentru mine e un fâs. E arogant”

FCSB Publicat pe 12 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20857177/1/omranifb.jpg

FCSB îl va prezenta pe Billel Omrani în câteva ore, iar atacantul a fost deja analizat de specialiştii Prima Sport, Ioan Ovidiu Sabău şi Leo Grozavu. Ei sunt de părere că e posibil ca vârful să nu dea randament la vicecampioana României, mai ales în contextul în care în ultima perioadă bună de timp nu s-a pregătit alături de o echipă.

Sabău şi Grozavu au declarat în emisiunea Fotbal Show că Omrani nu e pregătit fizic să dea randament din prima la FCSB şi, în plus, a fost pus la îndoială şi nivelul profesionist al atacantului campion al României cu CFR Cluj.

Ioan Ovidiu Sabău: ”La cum a arătat ultima perioada pentru el (n.r. – Omrani), pare că nu este un transfer reuşit. În ultima perioadă nu s-a pregătit, iar în ultimele luni la CFR s-a antrent destul de puţin, era mofturos.

După ce a plecat de la CFR nu s-a pregătit, poate are nevoie de două-trei luni să işi revină, să se pună la punct. Sigur, FCSB are mai multe informaţii, poate ştie cum să-l folosească, să-l readucă în formă”.

Leo Grozavu: ”Pentru mine e un fâs (n.r. - transferul lui Omrani), nu cred că e un transfer reuşit. Au fost mulţi jucători de atac care au trecut pe la FCSB şi nu au mai jucat apoi, chiar dacă aveau cifre, cum a fost şi cazul Gnohere. Acum, nu-l văd pe Omrani să se impună la FCSB. E un atacant arogant, joacă pe vârfuri.

E un semn de întrebare şi faptul că nu a găsit echipă după ce a plecat de la CFR. Înseamnă că echipele care s-au uitat la el nu au văzut ce aşteptau. Are şortul cu talia joasă, seamănă cu Alibec”.

Omrani, liber de contract din iulie

Din iulie era Omrani liber de contract, dar faptul că nu voia să semneze prelungirea cu CFR Cluj era cunoscut de mai mult timp. A sperat să prindă un contract bun din punct de vedere financiar, s-a zvonit că are toate şansele să ajungă în Turcia, dar în cele din urmă nu a ajuns la vreun acord cu cluburile cu care a negociat.

Câştigător a cinci titluri consecutive de campion al României cu CFR Cluj, Omrani a pus capăt aventurii din Gruia în vara lui 2022, încercând, de atunci, să-şi găsească un angajament în străinătate. El şi agenţii lui au considerat că ipostaza de jucător liber de contract şi cifrele bune adunate în tricoul CFR-ului îi vor facilita un contract mare, dar realitatea a fost alta: săptămânile de mercato s-au scurs, iar Omrani nu şi-a găsit echipă!

Gigi Becali l-a refuzat iniţial pentru că jucătorul a cerut 40.000 de euro pe lună şi jumătate de milion de euro la semnătură, dar iată că acum s-au înţeles în termenii omului de afaceri, adică 20.000 de euro pe lună.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele