Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV | Trupa lui Reghecampf l-a impresionat pe Ioan Ovidiu Sabău. ”Echipa arată bine, clar!”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 30 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20690763/1/rps8497.jpg

Universitatea Craiova şi FC Voluntari se întâlnesc, de la ora 20:00, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro, într-un meci cu implicaţii majore în lupta pentru titlu. Toate fazele importante se văd în format live video pe www.primasport.ro.

Oltenii au cele mai bune cifre din play-off, cu 5 victorii din 6 partide, fiind peste liderul CFR Cluj. În studioul emisiunii Fotbal Show, Ioan Ovidiu Sabău a identificat aspectele care au dus la această serie impresionantă a oltenilor.

”Cel mai bun golaveraj, cele mai multe goluri înscrise. Are încredere, e echipa care pare că şi-a găsit ritmul şi starea de spirit. Au crescut foarte mult jucătorii tineri, începând de la Ivan, apoi Markovic.

Craiova e mai sigură acum, cred că au început acele relaţii de joc şi au înţeles mesajul antrenorului. S-au aşezat lucrurile în interior, contează foarte mult pentru antrenor să aibă autoritate, unii dintre ei au început să se maturizeze. Având rezultate, victorii şi deja fiind aproape de locul doi, FCSB, chiar sunt acolo, plus că au posibilitatea să câştige Cupa României. Echipa arată bine, clar!”
a spus Sabău, pentru Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri