Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | 'U' Cluj are o şansă mare să ajungă în semifinalele Cupei. Daniel Stanciu: "Nu suntem favoriţi cu Viitorul Pandurii"

Cupa României Publicat de Andrei Ionascu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20034632/3/viitorul-pandurii-u-cluj-2.jpg

Universitatea Cluj are o şansă foarte bună să ajungă în semifinalele Cupei României, întrucât o va întâlni pe teren propriu pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu, echipă pe care a învins-o acum două săptămâni în Liga a 2-a. Totuşi, Daniel Stanciu, director executiv la 'U' Cluj, a declarat că echipa lui nu este favorită în meciul de miercuri.

  • Partida Universitatea Cluj - Viitorul Pandurii Târgu Jiu este programată miercuri, 3 martie, de la ora 17:30, în direct pe Look Sport.

Pe 18 februarie, ‘U’ Cluj s-a impus la Târgu Jiu cu Viitorul Pandurii, scor 2-1, în etapa a 16-a din Liga a 2-a.

În clasament, cele două echipe sunt despărţite doar de un punct, cu un avantaj pentru ‘şepcile roşii’ (locul 6, respectiv locul 8).

"‘U’ Cluj nu e favorită. Un meci de Cupă este cu totul diferit, chiar dacă jucăm acasă. N-am fost favoriţi la meciul cu UTA şi am reuşit să câştigăm. Viitorul Pandurii e o echipă foarte bună. E adevărat că noi am reuşit 60-65 de minute foarte bune la Târgu Jiu, acum două săptămâni. Dar lucrurile sunt diferite în meciul de mâine. Presiunea e foarte mare pe Viitorul Pandurii, îşi doresc foarte mult să ajungă în semifinalele Cupei României.

Toate echipele de Liga a 2-a îşi doresc foarte mult să treacă mai departe în Cupă. Viitorul Pandurii a făcut investiţii, transferuri, au un lot numeros. Au venit la Cluj încă de duminică seară, sunt montaţi să meargă mai departe. Tratăm meciul la fel de serios. E clar că ne gândim la campionat, vrem să ajungem în play-off, dar nu vom aborda de o manieră mai relaxată meciul de mâine. Avem cel mai greu meci din faza asta. E cel mai echilibrat meci dintre cele patru", a spus Daniel Stanciu la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20034632/2/daniel-stanciu.png

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele