Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV | U. Craiova, îndemnată să-l transfere pe Giedrius Arlauskis: ”E un portar bun, a dovedit că e valoros”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 1 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20844572/1/ga.jpg

Giedrius Arlauskis este în atenţia echipei Universitatea Craiova, cu care poate semna chiar în perioada imediat următoare. Ar fi o adevărată lovitură pentru olteni, care şi-ar asigura poarta cu un fotbalist care a luat titlul în România de şapte ori.

George Galamaz, fost fundaş central, a afirmat în emisiunea Fotbal Show că dacă mutarea se va face, o parte importantă în tranzacţie i s-ar datora lui Marian Copilu, aflat într-o relaţie bună cu Arlauskis din momentul când cei doi se aflau sub contract cu CFR Cluj.

Oricum, Galamaz e convins că Giedrius Arlauskis ar putea fi o piesă grea în Bănie, chiar dacă a ajuns la 37 de ani şi chiar dacă U. Craiova îl mai are în lot şi pe David Lazar.

Arlauskis a dorit să plece de la CFR pentru că plecase Marian Copilu, iar transferul la Craiova cu siguranţă s-ar face şi pentru că acolo e Copilu. Poate e o afacere pentru Craiova, vine gratis şi poate pleacă pe bani. E un portar bun, a dovedit că e valoros. Trebuie să ai doi portari de valoare în lot, iar Craiova îl mai are şi pe Lazar”, a spus George Galamaz în emisiunea Fotbal Show.

Giedrius Arlauskis, de 7 ori campion al României 

Giedrius Arlauskis, lituanian în vârstă de 34 de ani, care are şapte trofee de campion al României, nu şi-a mai găsit echipă din luna septembrie a anului trecut, atunci când se despărţea de CFR Cluj. Plecat cu scandal de la campioana României, pe care a acuzat-o public că nu i-a dat banii aferenţi contractului, Arlauskis a avut un conflict cu preşedintele Cristi Balaj, iar în iarnă s-a antrenat cu FC Voluntari.

Totuşi, a ales să nu semneze cu ilfovenii, având în minte obiectivul de a continua în afara României, dar ofertele nu au venit. Acum poate ajunge la U. Craiova.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri