Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

EXCLUSIV | Umilit la UTA, Claudiu Keşeru a ajuns sub lupa lui Adrian Cristea: ”Nici echipa nu îl ajută!”

UTA Arad Publicat pe 25 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21031737/1/captura-ecran-622.png

Farul Constanţa a învins în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii.

Golul a fost marcat de tânărul Mazilu, în minutul 60.

Farul Constanţa este lider în clasament, cu 58 de puncte, în timp ce UTA este pe 15, cu 24 de puncte.

Keşeru nu se mai află la prima tinereţe, iar ultimele experinţe din Superligă au părut că nu au fost benefice pentru el. Jucătorul s-a întors anul trecut la FCSB, dar Gigi Becali nu a fost mulţumit de el. 

Atacantul a plecat la UTA, dar pare că nici aici nu îi merge bine. Fostul internaţional a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Farul, iar antrenorul de la UTA a spus că aceasta a fost decizia sa. 

Adrian Cristea a comentat situaţia atacantului în direct la Prima Sport. El susţine că nici echipa nu îl ajută pe Keşeru. 

”El ştie foarte bine dacă vrea să mai continue. Trebuie să alegi. E un jucător cu experienţă, cu goluri. Probabil nici echipa nu îl ajută, fiind un jucător de careu, de execuţie. Nu are un travaliu”, a spus Adrian Cristea, la Prima Sport. 

Claudiu Keşeru, dublu campion al României cu FCSB 

Născut pe 2 decembrie 1986, Keşeru a început fotbalul la FC Bihor Oradea, apoi a făcut pasul în Franţa, la Nantes. A mai trecut în carieră pe la FC Libourne-Saint-Seurin, Tours, Angers şi Bastia (toate din Franţa), Al-Gharafa, Ludogoreţ şi FCSB.

Pentru selecţionata României a evoluat în 47 de meciuri şi a marcat 13 goluri. De-a lungul carierei a cucerit mai multe trofee, printre care şi două titluri cu FCSB, în 2014 şi 2015.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele