Ultima oră
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open

EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!”

Liga II Publicat pe 16 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20120309/1/petrolula.jpg

Dinu Todoran a mărturisit, în exclusivitate la Look Sport Live, că îşi doreşte foarte mult să o antreneze pe Petrolul, echipă la care s-a şi lansat în lumea fotbalului românesc.

Ca fost ”lup galben”, Todoran ştie însă că la Petrolul trebuie făcută performanţă, mai ales că au trecut deja mai bine de cinci ani de la ultima apariţie a ploieştenilor în Liga 1.

”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo. Mi-aş dori, cred că orice antrenor ar vrea să meargă acolo. E deja mult timp de când echipa nu a promovat, dar se încearcă asta. E păcat că nu a ajuns în Liga 1 o echipă precum Petrolul, pentru că e nevoie de echipe de tradiţie.

Eu am jucat la Petrolul, ştiu ce înseamnă Petrolul, chiar mi-ar plăcea să merg să antrenez acolo cândva, dar nu ştiu ce va fi. La Petrolul trebuie să faci performanţă, nu poţi să nu te baţi la promovare.”, a declarat Dinu Todoran, în exclusivitate, pentru Look Sport Live.

Dinu Todoran (42 de ani) a antrenat-o pe FC Voluntari în sezonul 2016-2017 şi în anul 2018. Fostul mijlocaş central a jucat la Petrolul între 1996 şi 2002, perioadă în care a adunat în tricoul ”lupilor galbeni” peste 100 de meciuri. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele