Ultima oră
SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale
Ronaldo şi-a scos la vânzare echipa de fotbal! Ronaldo şi-a scos la vânzare echipa de fotbal!
Lando Norris s-a tăiat la faţă la o petrecere la Amsterdam Lando Norris s-a tăiat la faţă la o petrecere la Amsterdam
Thiago Silva pleacă de la Chelsea la finalul sezonului Thiago Silva pleacă de la Chelsea la finalul sezonului
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 2-1, în direct la Prima Sport 1! Coman înscrie în startul reprizei secunde VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 2-1, în direct la Prima Sport 1! Coman înscrie în startul reprizei secunde
NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat

EXCLUSIV | UTA e lider în play-out, dar nu are licenţă de cupe europene! Bogdan Apostu: "E o greşeală impardonabilă"

UTA Arad Publicat de Andrei Ionascu pe 21 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20129496/2/bs5a9392.jpg

UTA Arad este lider în play-out-ul Ligii 1, după victoria cu Dinamo, scor 1-0, în etapa a doua. Arădenii are patru meciuri consecutive fără gol primit, dintre care trei au fost victorii. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, agentul FIFA Bogdan Apostu a declarat că a fost o greşeală enormă din partea conducerii clubului UTA să nu obţină licenţa pentru cupele europene.

În ‘Groapă’, David Miculescu (19 ani) a înscris pentru UTA în minutul 34, cu o lovitură de cap.

Deian Sorescu a obţinut un penalty, dar tot el l-a ratat, în minutul 36. La final, raportul şuturilor pe poartă a fost 8-4 pentru Dinamo.

Dacă va câştiga play-out-ul, UTA va juca un play-off pentru Conference League, deşi nu are drept de participare.

"La UTA este şi un proiect de-al meu. Atunci când ne-am implicat, împreună cu Laszlo Balint, echipa era pe locul 13 în liga secundă. Acum a devenit o echipă bună de Liga 1, care în ultimele patru meciuri n-a primit gol. Spune multe despre organizarea defensivă creată de Laszlo Balint. Din păcate, nu s-a aplicat pentru licenţa de Europa la Arad şi asta e o problemă. Faptul că am o afinitate pentru UTA nu mă opreşte să fiu imparţial, aşa e normal. Cred că e o greşeală impardonabilă a celor de acolo. E clar că şi dânşii regretă acum. Dar au externalizat acest serviciu către o altă companie care se ocupă cu licenţierea. Şi Clinceni a făcut aceeaşi greşeală, cu atât mai grav cu cât ei sunt în play-off.

N-ai cum să spui ca antrenor sau sa jucător că nu-ţi doreşti să joci în Europa. Dacă aud pe cineva că spune asta, îi rupt contractul în secunda 1. N-ai cum să spui aşa ceva! Dar sunt chestiuni de management care nu privesc antrenorii şi jucătorii, ci staff-ul administrativ. E regretabil pentru un club de talia UTA că n-au obţinut licenţa. E un club care îndeplineşte toate condiţiile necesare pentru a evolua în Europa. Mă refer în primul rând la infrastructură, e un stadion care poate găzdui meciuri europene. Nu mai pot aplica acum pentru această licenţă. Dacă Dinamo a putut să obţină licenţa, cu toate greutăţile, e clar că şi UTA ar fi putut să o facă", a spus Bogdan Apostu, agent FIFA, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20129496/1/clasament-dinamo-uta.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele