Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

EXCLUSIV | Valeriu Iftime negociază vânzarea unui jucător: "El are o ofertă din Anglia. Era altceva dacă jucam cu Tottenham!"

FC Botoșani Publicat pe 18 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19484392/1/iftime.jpg

Valeriu Iftime, finanţatorul clubului Botoşani, a dezvăluit că atacantul croat Marko Dugandzic are o ofertă din Championship. El s-a declarat dezamăgit că echipa sa a ratat duelul cu Tottenham, un meci care i-ar fi putut creşte cota fotbalistului său.

"Îmi pare rău că scade cota echipei, că nu a jucat bine Dugandzic. Mă gândeam la un meci viitor cu Tottenham, în care Dugandzic să joace bine.

El are o ofertă din liga a doua din Anglia, ştiţi? Era altceva! Nu mai ştiu. La câte oferte a avut el, îmi trebuie un calendar. Vă daţi seama că nu se închide nimic. Un fotbalist are o zi proastă. El trebuie să iasă din pasa asta a lui", a dezvăluit Valeriu Iftime, la Fotbal Look.

FC Botoşani a fost eliminată de Shkëndija, scor 0-1, în turul doi preliminar al Ligii Europa

Formaţia FC Botoşani a fost eliminată, joi seară, pe teren propriu, de echipa din Macedonia Shkëndija, scor 0-1 (0-1), în turul doi preliminar al Ligii Europa, meci la care botoşănenii au fost în superioritate numerică din minutul 67.

Golul a fost marcat de Ibrahimi, în minutul 2.

De la oaspeţi a fost eliminat Alimi, în minutul 67, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

FC Botoşani a evoluat în următoarea formulă: Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Florescu (Patache ’71), Rodriguez, Babunski (Roman ’79) – Ashkovski (Keyta ’46), Dugandzic, Ofosu.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Suedia, cu Mohammed Al-Hakim la centru, ajutat de compatrioţii săi Fredrik Klyver şi Mikael Hallin. Arbitru de rezervă a fost Glenn Nyberg.

În faza următoare, Shkëndija va evolua, acasă, cu învingătoarea meciului dintre Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria) şi Tottenham (Anglia).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele