Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

EXCLUSIV | Vasile Miriuţă a anunţat în direct numele noului antrenor de la CFR: "90% el va fi! E bine pregătit, nu ai ce să spui, dar e o surpriză!"

Superliga Publicat pe 3 dec 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19638475/1/miriuta.png
 
Vasile Miriuţă (52 de ani) a anunţat, joi seară, în direct la Look Sport+, că, din informaţiile sale, Edward Iordănescu (42 de ani) va fi noul antrenor al lui CFR Cluj, "în proporţie de 90%".
 
Fiul lui Anghel Iordănescu se află la Cluj-Napoca, unde negociază cu Neluţu Varga şi restul oamenilor din conducerea CFR-ului revenirea la echipa pe care a antrenat-o timp de trei meciuri în vara lui 2019. Aflat şi el pe lista board-ului ardelenilor, Vasile Miriuţă e sigur că nu mai e cale de întoarcere şi că Iordănescu va fi numit în locul lui Dan Petrescu, având marele avantaj de a fi susţinut de Marian Copilu, preşedintele din Gruia:
 
"Eu dau variantele la o parte, pentru că el va fi noul antrenor. 100% nu poţi spune, dar 90% el va fi. În ce condiţii, vom vedea. Dar pentru mine e o surpriză Edi Iordănescu la CFR. Nu ştii ce probleme au fost, dacă s-au vindecat acele răni (n. red - referire la conflictul dintre Iordănescu şi jucători din primul mandat din Gruia). Are o relaţie extraordinar de bună cu preşedintele Marian Copilu, sigur că e un avantaj mare ca preşedintele să-ţi asigure spatele. Cred că celelalte nume s-au dat doar aşa, sincer...S-au aruncat aceste nume, părerea mea. În ultimele două zile cred că s-au vehiculat 20 de nume de antrenor. Cred eu, dar s-ar putea să mă înşel. Poate s-au gândit că nu au procedat corect atunci şi că e un antrenor liber acum, să-l vadă a doua oară. Edi e bine pregătit, nu ai ce să spui!
 
E o surpriză, pentru că patronul Neluţu Varga a declarat să şi-l doreşte mult pe Adi Mutu. Eu când am văzut acea declaraţie m-am gândit că au un acord, că Mutu vine", a declarat Miriuţă, pentru Look Sport, cu câteva minute înainte de CFR Cluj - ŢSKA Sofia.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele