Ultima oră
Ioan Andone ştie cine va câştiga titlul sezonul viitor: „O să fie un campionat tare” Ioan Andone ştie cine va câştiga titlul sezonul viitor: „O să fie un campionat tare”
VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefănescu reanimă partida VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefănescu reanimă partida
Marcel Bîrsan, lăudat pentru prestaţia de pe Arena Naţională. ”Golul Lui Hasani a fost anulat pentru că trebuia anulat” Marcel Bîrsan, lăudat pentru prestaţia de pe Arena Naţională. ”Golul Lui Hasani a fost anulat pentru că trebuia anulat”
Dorinel Munteanu continuă parcursul de vis. ”Nu pot să fiu decât bucuros” Dorinel Munteanu continuă parcursul de vis. ”Nu pot să fiu decât bucuros”
Motivul pentru care „U” Cluj este în scădere de formă: „Poate fi asta” | VIDEO EXCLUSIV Motivul pentru care „U” Cluj este în scădere de formă: „Poate fi asta” | VIDEO EXCLUSIV
Victorii pentru Aston Villa şi Crystal Palace, în etapa 34 din Premier League Victorii pentru Aston Villa şi Crystal Palace, în etapa 34 din Premier League

EXCLUSIV | Vasile Miriuţă a rememorat incidentul cu Michael Ballack! "Mi-a dat opt etape"

Emisiuni Publicat de Tudor Moisa pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21503608/1/profimedia-0763790533.jpg

Vasile Miriuţă a rememorat incidentul cu Michael Ballack, de pe vremea când evolua în Germania.

Pe data de 23 septembrie 2000, fostul fotbalist a primit un cartonaş roşu, după ce i-a dat un cap în gură fostului mare jucător german. Pe atunci, Miriuţă evolua la Cottbus, iar Ballack la Leverkusen.

"I-am dat un cap în gură şi mi-a dat opt etape. Mi-a zis ceva pe nemţeşte, nu vreau să spun ce şi nu mi-a picat bine.

Nu (n.r. dacă au vorbit cei doi după). I-am dat un cap ... 8 etape" a povestit Vasile Miriuţă, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele