Ultima oră
LIVE VIDEO | Atletico Madrid - Real Madrid, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. ”Galacticii” au redus din diferenţă LIVE VIDEO | Atletico Madrid - Real Madrid, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. ”Galacticii” au redus din diferenţă
LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Roş-albaştrii” se distrează cu echipa lui Ciobotariu LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Roş-albaştrii” se distrează cu echipa lui Ciobotariu
Handbal feminin: Valur – Dunărea Brăila, scor 29-30, în turul 2 al European League Handbal feminin: Valur – Dunărea Brăila, scor 29-30, în turul 2 al European League
Detalii de ultimă oră despre Dragoş Iancu. Cât de gravă este accidentarea suferită de jucătorul sibian Detalii de ultimă oră despre Dragoş Iancu. Cât de gravă este accidentarea suferită de jucătorul sibian
Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta” Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta”
Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva” Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva”

EXCLUSIV | Vasile Miriuţă ar refuza o eventuală propunere de la Dinamo. Antrenorul, extrem de sincer: ”Doamne fereşte!”

Dinamo Publicat pe 29 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19634088/1/rps3752.jpg

Vasile Miriuţă, liber de contract în acest moment, ar refuza sub orice formă să meargă acum la Dinamo, dat fiind faptul că echipa se află într-o situaţie extrem de gravă. Deşi este un susţinător al ”câinilor”, antrenorul nu ar merge în ”Ştefan cel Mare” şi îl compătimeşte pe Cosmin Contra.

În ceea ce-l priveşte pe ”Guriţă”, Vasile Miriuţă a spus la Fotbal Look de pe Look Sport + că e posibil ca el să fie minţit de o anumită persoană pe care o cunoştea de ceva timp, de când a fost la Getafe.

Ferească Dumnezeu! Cum să merg acolo? Contra nu a luat un ban, cine să meargă? E inadmisibil ce se întâmplă acolo. Nu există aşa ceva. Nu vreau să intru în detalii... nu poate să vină cineva să te umilească în halul acesta. Sunt amatori. Ce să înţelegi? Contra probabil că a avut încredere în cineva de acolo, dar uite că nu se întâmplă nimic.

Nu e o vitaminizare la Dinamo. Sunt şi alte cluburi din Liga 1 în această situaţie, dar nu iese nimeni să spună ce se întâmplă. Se complac în această situaţie. Poate dacă joacă la loto să câştige spaniolii şi să bage, aşa poate să se redreseze echipa cu ei”, a declarat Vasile Miriuţă la Fotbal Look, de pe Look Sport +.

Cosmin Contra s-ar afla pe lista celor de la Al Ittihad

Cosmin Contra (44 de ani) e aşteptat să-şi rezilieze la începutul săptămânii viitoare contractul cu Dinamo, iar destinaţia sa pare a fi Arabia Saudită, acolo unde Al Ittihad, echipa antrenată în două rânduri de Victor Piţurcă, îl aşteaptă cu o reţetă financiară foarte, foarte bună.

Potrivit Antena Sport, saudiţii i-au pregătit lui Cosmin Contra un salariu de 1,5 milioane de euro anual, adică de patru ori mai mult decât i-a promis Pablo Cortacero în momentul în care a semnat cu Dinamo. Bani care au rămas la statutul de promisiune, pentru că fostul fundaş dreapta nu a primit niciun ban de aproape 100 de zile!

Şeicii lui Al Ittihad vor o schimbare la echipă, după ce Fabio Carille, actualul antrenor, a obţinut doar şase puncte în primele cinci etape şi se află, deja, la şapte puncte în spatele liderului Al Hilal, formaţia lui Răzvan Lucescu. Iar lista de posibili înlocuitori îi cuprinde pe marele Michael Laudrup şi Cosmin Contra, antrenor care se bucură de o imagine bună în Arabia Saudită, mai ales după ce a antrenat Getafe, în Primera Division, şi naţionala de seniori a României.

 

 

 

  

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele