Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV | Victor Becali explică motivul pentru care transferul iernii din SuperLiga României a picat: ”Îl înţeleg pe Daniel Paraschiv de ce nu a mers la Dinamo Kiev”

Hermannstadt Publicat pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21016987/2/victor-becali-2023.jpg

Daniel Paraschiv putea fi protagonistul transferului iernii în fotbalul românesc, dacă ar fi dat curs propunerii venite din partea lui Dinamo Kiev, formaţie pregătită de Mircea Lucescu. A refuzat pe motiv că Ucraina e într-un context atipic acestor ani în Europa, războiul declanşat de Rusia.

A spus ”pas” unei mutări foarte importante în cariera sa, dar impresarul Victor Becali a declarat în emisiunea Fotbal Show că îl înţelege pe atacant, nedorind să aibă şi alte griji în afară de fotbal.

Daniel Paraschiv nu a vrut să îşi pună viaţa în pericol şi astfel a preferat să rămână momentan la FC Hermannstadt, fiind şanse foarte mari să plece în vară, pentru o sumă importantă de bani.

Paraschiv, să se ducă în război? Îl avem acolo pe nea Mircea Lucescu, care stă prin bombardamente, ne mai trebuia unul? Înţeleg jucătorul că nu vrea să meargă acolo, normal!

E viaţa lui, e băiat tânăr, ce să facă? Acum, nu ştiu cât de real a fost interesul pentru el”, a declarat Victor Becali în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 1.

Aflat la un moment dat în curtea CFR-ului, Paraschiv, care e cotat la 450.000 de euro şi mai are contract cu sibienii până în 2025, a "explodat" sub comanda lui Marius Măldărăşanu la Hermannstadt. A marcat nouă goluri şi a oferit trei pase decisive, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din SuperLigă.

Daniel Paraschiv s-a format la AFC Harman, iar în carieră a făcut un pas important în 2021, în vară, atunci când a fost transferat de la Viitorul Pandurii la CFR Cluj. A rezistat doar până în vara trecută, când a fost cedat gratis de campioana României la gruparea din Sibiu, după ce iniţial fusese împrumutat.

În acest sezon, Paraschiv a marcat de 10 ori şi a oferit trei pase de gol în 25 de confruntări.

Daniel Paraschiv, de părere că suma de 1.2 milioane de euro e mare

Daniel Paraschiv este, în acest moment, unul dintre cei mai interesanţi jucători de atac din SuperLiga României. În vârstă de 23 de ani, vârful născut la Braşov poate prinde o mutare bună în această iarnă, în afara ţării, însă FC Hermannstadt nu lasă deloc din preţ şi cere o sumă mare, 1.2 milioane de euro.

Cu toate acestea, deşi a marcat des în campionat pentru gruparea sibiană, Paraschiv crede că suma este una piperată şi că aceşti bani sunt mulţi pentru întrecerea internă, mai ales că, până la urmă, nu ar pleca nici de la una dintre cele mai puternice formaţii din SuperLiga României.

Cred că e cam piperat preţul, până la urmă sunt un jucător din campionatul României, nu am demonstrat nimic deocamdată şi cu siguranţă e un preţ cam mare. (N.r. - Dacă i-ar plăcea să joace în Anglia) Cred că orice jucător vrea să evolueze în cel mai puternic campionat din lume”, a spus Daniel Paraschiv.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele