Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

EXCLUSIV | Victoria cu Finlanda, şansa unui nou început. Galamaz: "E un punct de plecare!"

Echipa nationala Publicat pe 12 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20737495/1/gg.jpg


România a învins Finlanda, 1-0 pe Giuleşti, a obţinut primul succes şi primele puncte sub comanda lui Edward Iordănescu, iar meciul e considerat de către George Galamaz un adevărat punct de plecare spre un viitor mai bun.
 
După 0-2 la Podgorica şi 0-1 la Zenica, Edward Iordănescu a reuşit să-şi conducă elevii spre un 1-0 muncit din greu, un rezultat care a mai spălat din ruşinea partidelor din fosta Iugoslavie. Cu trei puncte din trei meciuri, sperăm la unul dintre primele două locuri, iar expertul Prima Sport, George Galamaz, pune accent pe importanţa victoriei de sâmbătă seară:
 
"Este un punct de plecare. Felicitări pentru echipă şi staff, pentru modul în care au ştiut să sufere. E o victorie importantă, ne-a ajutat şi celălalt rezultat din grupă (n. red - Muntenegru - Bosnia 1-1). E un punct de plecare, putem spera pe viitor, de aici să începem să producem rezultate. Trebuie doar să sperăm, nu avem ce să facem. E o primă victorie extrem de importantă. Am avut şi foarte mult noroc, sincer, pentru că finlandezii au ratat ocazii incredibile, Niţă a avut o paradă extraordinară. Poate Anghel Iordănescu i-a transmis norocul şi fiului. Suntem în punctul în care să ne bucurăm pentru victoria cu Finlanda, pentru că suntem jos de tot şi trebuie să ne bucurăm pentru orice victorie. Jucătorii sunt încă sub efectul celor două partide nereuşite, dar sperăm ca meciul viitor să se vadă o creştere. Azi am văzut trei puncte, asta e cel mai important! Nu mai contează jocul, că a stat Hanca pe jos, importante sunt punctele. Aşa se clădeşte o calificare sau o nouă echipă a României.
 
Pe început de meci am făcut un presing foarte agresiv, sus de tot. Ne-a ieşit, dar au fost momente când au reuşit să iasă cu mingea şi să treacă de acest presing. Au avut posesie foarte mare, pentru că au fost momente, şi în repriza a doua, când grăbeam jocul în loc să-l temporizăm şi să le tăiem elanul. Puşcaş, deşi a ratat penalty, a avut un meci bun, în care s-a bătut şi a ţinut de minge", a fost analiza făcută de fostul fundaş, la studioul Nations League de pe Prima Sport 2.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri