Ultima oră
Debandadă totală la Barcelona! Xavi ar putea fi dat afară, în urma unei declaraţii Debandadă totală la Barcelona! Xavi ar putea fi dat afară, în urma unei declaraţii
Marius Şumudică, dezvăluiri de ultim moment despre transferul lui Denis Drăguş: „A semnat deja” Marius Şumudică, dezvăluiri de ultim moment despre transferul lui Denis Drăguş: „A semnat deja”
Au fost puse în vânzare biletele pentru partidele amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein Au fost puse în vânzare biletele pentru partidele amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein
Agentul lui Neil Lennon a făcut anunţul! Când este aşteptat tehnicianul nord-irlandez să ajungă în Giuleşti Agentul lui Neil Lennon a făcut anunţul! Când este aşteptat tehnicianul nord-irlandez să ajungă în Giuleşti
„Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?”. Fostul mare jucător al „roş-albaştrilor” a dat un răspuns clar „Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?”. Fostul mare jucător al „roş-albaştrilor” a dat un răspuns clar
Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie

EXCLUSIV VIDEO | Adrian Cristea atrage atenţia după ultimele evoluţii ale CFR-ului: ”Nu are un plan B”

CFR Cluj Publicat pe 12 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21016151/1/adrian-cristea-fotbal-show.png

CFR Cluj nu are momente prea bune în SuperLiga României, pierzând şi partida cu U. Craiova din campionat, după ce a cedat şi în derby-ul cu FCSB. Din acest motiv, Adrian Cristea, fost mijlocaş, specialist Prima Sport, e de părere că ardelenii pot avea probleme în finalul de sezon regular, după care în play-off.

Cristea nu crede că echipa lui Dan Petrescu mai are constanţa din anii trecuţi, motiv pentru care ar putea avea de suferit în rundele următoare, ba chiar să piardă titlul pentru prima oară după mult timp.

Fostul mijlocaş de la Dinamo sau FCSB e de părere că ardelenii nu au un plan B în meciurile în care jocul nu merge şi că în momentul în care ia gol revin greu.

Nu e într-o perioadă foarte bună, a avut două înfrângeri la rând, nu ştiu dacă s-a întâmplat aşa ceva în trecutul apropiat. Nu e într-o perioadă foarte bună, nu ştiu, mi s-a părut şi la meciul cu Craiova, de ieri, că nu a avut un plan B, să zic aşa. Dacă primeşte gol, revine greu. Nu are suficientă creativitate, nu are un jucător care să vină cu ceva în plus, să inventeze ceva.

Nu are ceva în plus. Petrila e un jucător mai tehnic, ar putea să vină cu ceva...”, a spus Adrian Cristea în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 1.

Dan Petrescu ştie cauza eşecului în faţa Universităţii Craiova

Dan Petrescu a fost dezamăgit de prestaţia jucătorilor săi, după înfrângerea cu 2-0 în faţa Universităţii Craiova, din etapa 25 a Superligii.

CFR Cluj a ajuns la două înfrângeri consecutive în campionat, lucru ce i s-a întâmplat foarte rar campioanei României în ultimii ani. Antrenorul clujenilor consideră că apărarea este unul din factorii care au dus la acest bilanţ nefavorabil.

”Am început bine, am dat şi gol, fază de penalty, după care cei de la Craiova au revenit. În repriza a doua, joc confuz, apoi a fost un cadou al nostru, dar nu mai putem schimba nimic. Apoi a fost un gol deviat, s-a spart zidul. Cei de la Craiova, de pe bancă, au intrat bine.

Noi suferim a doua înfrângere la rând, dar am mai trecut prin asta.

Nici jucătorii mei nu s-au ridicat la nivelul aşteptat, deci poate şi eu am o parte de vină. Dar ei trebuie să dea mai mult.

Mă îngrijorează tot, că luăm goluri, nu că nu dăm. Nu poţi lua titlul dacă ai 7 meciuri pierdute. E greu să avem pretenţii dacă pierdem. Apărarea nu mai este ce a fost, se vede. În alţi ani nu pierdeam aşa şi nu luam, atâtea goluri.

Mai avem şi Europa şi Cupa României, aşa că e clar că trebuie să facem o analiză”, a spus Dan Petrescu, după meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele