Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

EXCLUSIV VIDEO | Adrian Mititelu, despre rejucarea partidei cu Sepsi. ”Trebuie să fim cu inima împăcată”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 10 feb 2023
mail-share icon Email

FCU Craiova s-a impus în deplasarea de la Rapid, scor 2-1, în urma unui joc spectaculos reuşit de olteni. Meciul a putut fi urmărit pe canalul Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Adrian Mititelu a fost extrem de mulţumit de victoria obţinută de echipa sa, dar mai ales de prestaţia din teren a oltenilor şi de spectacolul reuşit de cele două formaţii. Dat fiind faptul că FCU Craiova se află în acest moment la trei puncte de Sepsi, Mititelu speră ca partida contra covăsnenilor să se rejoace, pentru ca echipa lui să aibă şanse să intre în play-off.

”Sunt fericit! După o perioadă în care nu ne-a ieşit ce ne-a propus când a început campionatul, o victorie în ”Giuleşti” într-o astfel de atmosferă şi pe un astfel de stadion este importantă pentru noi, pentru moralul nostru, pentru imaginea noastră şi în general şi pentru clasament, pentru că chiar dacă este foarte greu de ajuns acolo la locul şase, mai sunt încă şanse mai suntem încă în joc.

Vă daţi seama că după acestă victorie mi se pare extrem de importantă partida cu Sepsi. Poate să ne bată şi Sepsi în meci direct, dar trebuie să fim cu inima împăcată că dacă ajunge să se termine campionatul regulat la trei puncte între noi şi Sepsi.  

Am hotărât împreună cu Nicolo Napoli să facem un meci de care pe care, suntem în ”Giuleşti”, stadion frumos, audienţa va fi pe măsură şi am hotărât să jucăm fotbal şi ne-a ieşit”, a spus în exclusivitate la Fotbal Show, patronul oltenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri