Ultima oră
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX

EXCLUSIV VIDEO | Adrian Mititelu, dialog aprins cu Ovidiu Sabău. ”Mă gândeam la ziua când o să ies şi o să vă spun în direct că aţi greşit cu Compagno”

FC U Craiova 1948 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 29 oct 2022
mail-share icon Email

Adrian Mititelu, a vorbit în exclusivitate în emisiunea Fotbal Show,  despre analiza făcută de Ioan Ovidiu Sabău, cu mai mult timp în urmă, unde îl critica pe Andrea Compagno.

Analistul Prima Sport l-a criticat pe Compagno pentru începutul slab, din sezonul trecut de Liga 1, după ce nu marcase nici măcar o singură dată în primele 8 partide de campionat. La momentul respectiv echipa lui Adrian Mititelu abia promovase în primul eşalonu al fotbalului românesc, iar finanţatorul lui FCU Craiova încă se afla în detenţie.

Fostul atacant al oltenilor a uimit în acest start de campionat, iar evoluţiile sale excelente i-au adus un transfer la FCSB, unde a continuat foarma foarte bune şi este în acest moment golgheterul SuperLigii, cu 11 reuşite. Adrian Mititelu, care a obţinut o sumă considerabilă în schimbul vârfului italian, 1.5 milioane de euro, a ţinut să îi reamintească lui Ioan Ovidiu Sabău de criticile pe care le-a adus la adresa lui Compagno.

Dialogul dintre Adrian Mititelu şi Ioan Ovidiu Sabău

Mititelu: Vă mai fac şi eu un reproş. Îmi aduc aminte şi dumneavoastră şi domnul Sabău ce negativ vorbeaţi despre Compagno şi că râdeaţi de mine că l-am adus pe Compagno în România.

Sabău: Pentru că aşa şi juca. Noi am analizat ce am văzut. Nu aveam nimic cu Compagno.

Mititelu: Pe cuvânt de onoare. Mă gândeam la ziua când o să ies şi o să vă spun în direct că aţi greşit cu Compagno. Şi uite că s-a întâmplat chestia asta.

Sabău: Foarte bine, chiar mă bucur. Fiecare are un punct de vedere, sigur fără să jignim pe cineva. Eu am analizat ce am văzut în momentul respectiv. În momentul când am spus că nu iasă cu nimic în evidenţă sau nu are realizări, atunci nu avea. Când a avut realizări am şi recunoscut.

Mititelu: Opinia asta a avut-o şi cineva din club de la mine de aici. Dar eu, unul care nu sunt om de fotbal, noi suntem doar patroni din ăia proşti, eu de ce am văzut altceva. De ce am văzut mai mult decât dumneavoastră la Compagno. Compagno venea după o accidentare.

Sabău: Noi zicem că a jucat prost. Acuma, dacă venea după o accidentare, aveţi dreptate că nu era pregătit. Dar noi când am analizat, când a jucat prost am zis ce am văzut la el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri