Ultima oră
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position

EXCLUSIV VIDEO | Aici a pierdut Giovanni Costantino meciul! Ce trebuia să facă tehnicianul oltenilor. ”Sunt sigur că Bergodi asta făcea”

FC U Craiova 1948 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 20 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21466900/1/rapid-bucuresti-fc-u-craiova-superliga-superbet-19-01-2024.jpg

FCU Craiova a suferit o înfrângere dureroasă pe terenul lui Rapid, scor 4-1, după ce a condus în a doua parte cu 3-1. Partida a contat pentru etapa 22 din Superliga şi a putut fi vizionată pe Prima Sport 1.

Oltenii i-au condus pe giuleşteni cu două goluri diferenţă, până în minutul 76, când Rrahmani, Onea şi Burmaz au întors scorul şi Rapid a reuşit o remontada de zile mari.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Vasile Miriuţă a identificat marea greaşeală făcută de Giovanni Costantino la socrul de 3-1.

”În minutul ai 3-1, joci la Rapid acasă, păi închide-te, joacă cu cinci (n.r. fundaşi)! Sunt sigur că dacă Bergodi conducea cu 3-1 juca cu cinci. Eu cred că ei au fost prea siguri de victorie, la cum mergea jocul. Trebuia să închidă jocul, antrenorul, Giovanni Costantino, 5-4-1 şi stau la cutie şi joc pe contraatac.

Au fost prea siguri, le-a mers jocul, au controlat jocul şi uite ce s-a întâmplat. Nu, la 3-1 trebuia să închidă jocul, se apăra în 5-4-1, dacă tot l-a scos pe Bauza, şi mergi pe cartea contraatacului, dar ei au continuat să joace”, a declarat Vasile Miriuţă, în exclusivitate la Prima Sport

Rapid - FCU Craiova 4-3. Remontada de senzaţie a giuleştenilor

În primul meci al sezonului pentru echipa sa, Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a trimis pe teren trei jucători transferaţi în iarnă la formaţia giuleşteană: Djokovic, Krasniqi şi Hasani. În minutul 11 arbitrul Horaţiu Feşnic a întrerupt meciul în urma unui spectacol pirotehnic organizat de suporterii gazdelor, care au aruncat cu petarde şi fumigene pe teren. Partida a fost reluată după patru minute, iar în minutul 25 Dragoş Albu a deschis scorul pentru oaspeţi. Giuleştenii au egalat prin Ermal Krasniqi, în minutul 43, şi la pauză a fost 1-1.

În partea secundă, oltenii au marcat de două ori în cinci minute. Mai întâi a înscris Baeten, în minutul 51, pentru ca Blidar să îl învingă pe Horaţiu Moldovan, aflat, se pare, la ultimul meci sub culorile Rapidului, în minutul 56. A urmat faza  din minutul 68, când un henţ în careu al lui Lacroix a fost analizat de VAR timp de aproape şase minute.

 Horaţiu Feşnic a dictat penalti şi Rrahmani a marcat de la punctul cu var, în minutul 76. Gazdele au egalat în minutul 81, când Gurău a respins în propria poartă un şut al lui Onea. Ambele echipe au mai trecut pe lângă gol în final de meci, dar cei care au marcat au fost elevii lui Bergodi. Burmaz a înscris şi el la debut, în minutul 90+4, aducând Rapidului prima victorie după cinci etape.

S-a încheiat 4-3 pentru Rapid, care este pe locul al treilea în clasament, cu 36 de puncte, iar FCU Craiova, cu 27 de puncte, se află pe poziţia a 10-a.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri