Ultima oră
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off

EXCLUSIV VIDEO | Antrenorul are zilele numărate la formaţia din Superliga! ”Asta mi se pare jenant, o umilinţă”

U Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 22 aug 2023
mail-share icon Email

CFR Cluj a învins în deplasare, scor 4-3, formaţia Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a şasea din Superligă. ”Şepcile roşii” au condus cu 2-0.

Devine tot mai clar că Toni Petrea nu mai este dorit la ”U” Cluj, după rezultatele slabe din startul campionatului. Următoarele meciuri vor fi definitorii pentru viitorul antrenorului l-a formaţia clujeană.

Adrian Falub, fost jucător şi tehnician al ”Şepcilor Roşii”, a vorbit, la Fotbal Show, despre situaţia în care se află Toni Petrea şi a criticat felul în care a gestionat situaţia conducerea lui ”U” Cluj.

”Mi se pare jenant! Pentru un antrenor, pentru tot ce înseamnă respectul pentru el, pentru gestionarea unei situaţii. Să ajungi la o conferinţă de presă, unde să fie antrenorul lângă tine şi tu (n.r. Gabriel Giurgiu) să vorbeşti despre faptul că ai discutat cu alţi antrenori, asta mi se pare jenant, umilinţă.

”U” Cluj de-a lungul anilor poate că de asta e în situaţia în care e! Nu a ştiut să îşi respecte oamenii care cu adevărat au ţinut la clubul ăsta şi au făcut ceva pentru el.

Cred că ăsta e şi motivul pentru care nu a câştigat niciodată nimic, pentru că nu există respect faţă de oameni. Mi s-a părut total deplasată conferinţa de presă, mai ales pentru antrenor”, a explicat Adrian Falub, la Fotbal Show.

Ce a spus directorul sportiv al lui ”U” Cluj la conferinţa de presă

”Am făcut diferite analize sportive după aceste cinci etape şi avem încredere în Toni Petrea, îl susţinem în continuare şi sperăm ca pe viitor micile detalii să le remediem şi jocul nostru să fie mult mai solid, pentru că dacă ne uităm la punctele pe care le avem nu putem să zice că este un dezastru sau că sunt probleme extraordinare la echipă.

Precum cu jucătorii pe care urmărim, îi dorim şi îi vrem, putem să ne gândim întotdeauna dacă anumite probleme scârţâie, putem să avem anumite discuţii, dar asta nu înseamnă că era hotărât să-l schimbăm pe Toni.

Au fost discuţii şi ştie şi Toni lucrul acesta, dar nu s-a întâmplat tot ceea ce s-a zis. Sunt momente în care poate credem că anumite situaţii nu sunt în regulă, dar asta nu înseamnă că era hotărârea să-l schimbăm. Dacă reziliam contractul cu antrenorul, nu e normal să-ţi iei măsuri de siguranţă?”, a explicat Giurgiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele