Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

EXCLUSIV VIDEO | Conflict la naţionala României înainte de EURO 2008. ”Dacă îi comentezi e gata, nu mai joci”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21406452/2/romania-rusia-1-0-amical-26-03-2008.jpg

România s-a calificat la Campionatul European din 2024, după ce a terminat pe primul loc grupa din preliminarii, urmând să fie a şasea calificare a ”tricolorilor” la EURO.

Aflaţi în studio-ul Fotbal Show, Mădălin Negoiţă, Răzvan Pleşca şi Adrian Cristea şi-au reamintit momentele importante ale naţionalei României la cele cinci ediţii de euro la care au participat ”tricolorii”.

Adrian Cristea a fost prezent în lotul echipei naţionale la EURO 2008, dar nu a prins niciun minut la turneul final, dar cu toate acestea a dezvăluit că s-a bucurat pentru că a prins un turneu final.

Pe cealaltă parte, Ciprian Marica a fost deranjat de faptul că nu a jucat la Campionatul European, iar ”prinţul” e de părere că Victor Piţurcă nu l-a băgat pentru că ar fi fost supărat pe el.

”Am fost fericit că am participat la un turneu final, este o experienţă fantastică în viaţa unui fotbalist. Marica se aştepta să joace, a avut o relaţie foarte bună cu Victor Piţurcă, dar cred că a fost ceva înainte de acel turneu, probabil s-au certat sau avut ceva discuţii.

Din ce ţin minte Piţurcă îl chema pe Marica şi când avea echipă şi când nu avea, îl chema şi îl şi băga. Probabil a fost nemulţumit că nu juca prea mult şi ştiţi cu e la Piţi dacă îi comentezi e gata, nu mai joci, probabil a fost între ei o discuţie”, a dezvăluit Adrian Cristea, la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri