Ultima oră
VIDEO | Liverpool - Luton 4-1. ”Cormoranii” au fost conduşi la pauză, apoi s-au descătuşat VIDEO | Liverpool - Luton 4-1. ”Cormoranii” au fost conduşi la pauză, apoi s-au descătuşat
In mijlocul scandalului legat de suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul unui jucător de top din ATP In mijlocul scandalului legat de suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul unui jucător de top din ATP
Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din Cupa Greciei Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din Cupa Greciei
VIDEO | Ratare uriaşă în Liga Campionilor. Jucătorul lui Porto a crezut că a marcat VIDEO | Ratare uriaşă în Liga Campionilor. Jucătorul lui Porto a crezut că a marcat
O jucătoare în vârstă de 24 de ani a murit în timpul cantonamentului pentru meciuri de calificare la JO. Ea era suspectă de malarie O jucătoare în vârstă de 24 de ani a murit în timpul cantonamentului pentru meciuri de calificare la JO. Ea era suspectă de malarie
FCU Craiova a renunţat la un om cheie. "O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări” FCU Craiova a renunţat la un om cheie. "O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări”

EXCLUSIV VIDEO | Conflict la naţionala României înainte de EURO 2008. ”Dacă îi comentezi e gata, nu mai joci”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21406452/2/romania-rusia-1-0-amical-26-03-2008.jpg

România s-a calificat la Campionatul European din 2024, după ce a terminat pe primul loc grupa din preliminarii, urmând să fie a şasea calificare a ”tricolorilor” la EURO.

Aflaţi în studio-ul Fotbal Show, Mădălin Negoiţă, Răzvan Pleşca şi Adrian Cristea şi-au reamintit momentele importante ale naţionalei României la cele cinci ediţii de euro la care au participat ”tricolorii”.

Adrian Cristea a fost prezent în lotul echipei naţionale la EURO 2008, dar nu a prins niciun minut la turneul final, dar cu toate acestea a dezvăluit că s-a bucurat pentru că a prins un turneu final.

Pe cealaltă parte, Ciprian Marica a fost deranjat de faptul că nu a jucat la Campionatul European, iar ”prinţul” e de părere că Victor Piţurcă nu l-a băgat pentru că ar fi fost supărat pe el.

”Am fost fericit că am participat la un turneu final, este o experienţă fantastică în viaţa unui fotbalist. Marica se aştepta să joace, a avut o relaţie foarte bună cu Victor Piţurcă, dar cred că a fost ceva înainte de acel turneu, probabil s-au certat sau avut ceva discuţii.

Din ce ţin minte Piţurcă îl chema pe Marica şi când avea echipă şi când nu avea, îl chema şi îl şi băga. Probabil a fost nemulţumit că nu juca prea mult şi ştiţi cu e la Piţi dacă îi comentezi e gata, nu mai joci, probabil a fost între ei o discuţie”, a dezvăluit Adrian Cristea, la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri