Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

EXCLUSIV VIDEO | Culisele plecării lui Miriuţa de la Chindia Târgovişte. ”Nu îmi pare rău că am fost trei luni acolo”

Chindia Târgoviște Publicat pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21397987/1/fc-arges-chindia-targoviste-liga-2-casa-pariurilor-26-08-2023.jpg

Vasile Miriuţă a plecat de la Chindia Târgovişte după doar trei luni petrecute la formaţia din Liga 2, retrogradată din Superliga sezonul trecut.

Înfrângerea cu 2-0 în faţa lui CS Mioveni a dus la plecarea tehnicianului după doar trei luni de la preluarea echipei târgoviştene. Aflat în studio-ul Fotbal Show, Miriuţă a povestit cum a fost pentru el experienţa de la Chindia Târgovişte.

”A fost o experienţă plăcută prin prisma faptului că am cunoscut nişte oameni minunaţi, a fost o experienţă ok. Fotbalistic vorbind a fost 50 - 50, dar nu îmi pare rău că am fost trei luni acolo, reuşită sau nereuşită eu zic că am avut şi meciuri bune.

Au fost şi acele probleme financiare cu care se confruntă clubul, chiar îmi pare foarte rău pentru ei, cu foştii jucători cu care au litigii şi asta s-a răsfrânt şi asupra jucătorilor, mai ales că mai sunt şi jucători acolo care au retrogradat şi au şi ei probleme cu banii”, a dezvăluit Vasile Miriuţă, la Prima Sport.

Vasile Miriuţă a preluat conducerea echipei Chindia în luna august.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri