Ultima oră
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona

EXCLUSIV VIDEO | Dan Petrescu, răspuns dur pentru Mihai Stoica: ”Care e nivelul meu şi care e nivelul lui? Să stea pe la televiziuni”

CFR Cluj Publicat pe 19 mai 2022
mail-share icon Email

Dan Petrescu i-a răspuns lui Mihai Stoica. Oficialul FCSB-ului l-a tot atacat pe antrenorul CFR-ului de-a lungul acestui sezon, iar acum a venit şi reacţia campionului României. Fostul fundaş de bandă a fost ironic la adresa oficialului bucureştenilor, despre care a spus că atunci când au lucrat împreună, la Unirea Urziceni, a luat trofee, iar acum nu mai reuşeşte acest lucru.

În plus, Petrescu l-a ironizat pe Stoica şi prin prisma faptului că nu a jucat fotbal la nivelul la care a făcut-o el, în Premier League, pentru naţionala României şi aşa mai departe. Şi analiştii şi antrenorii care apar la TV au fost luaţi la ochi de Petrescu.

Ce treabă am eu cu Mihai Stoica? A spus multe lucruri, dar i-am răspuns. El când era cu mine era campion, acum nu mai e. E simplu! El a jucat la Steaua, a dat cu piciorul? Ce mare stelist se dă el? El nu a jucat finale. Să zică ce vrea. Care e nivelul meu şi care e nivelul lui? Să îşi vadă de treaba lui şi să facă rezultate. Să stea pe la televiziuni.

Antrenorii care stau la televiziuni, sunt liberi. Sunt antrenori la televiziuni. Stai, bă, acasă!”, a declarat Dan Petrescu într-un interviu pentru Prima Sport.

MM Stoica, mesaje după ce ardelenii au câştigat titlul

Mihai Stoica nu îi iartă pe cei de la CFR Cluj, după ce echipa antrenată de Dan Petrescu a câştigat al cincilea titlu la rând în Casa Liga 1. El a scris pe o reţea de socializare: ”Salutăm Campioana Fuorigioco a României”.

Mesajul face trimite la faptul că soarta acestui titlu s-a decis ca urmare a unor reuşite marcate din offside.

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a postat un mesaj pe Facebook, în care acuză echipa CFR Cluj că a câştigat titlul cu ajutorul greşelilor de arbitraj, aşa cum şi-a dorit antrenorul Dan Petrescu.

"Şi-a dorit să câştige cu greşeală de <albitraj>, iată că visul a devenit realitate. Doar că nu era suficientă una. Trebuia şi noi să fim stopaţi prin acelaşi procedeu. Şi am fost.

Altfel, era cam groasă pentru Mister Dan Vasile. Ştia că am avut la Cluj 13-1 şuturi pe poartă. La Buzău ar fi fost poligon! La anul, cu VAR, va fi altceva", a scris el anterior.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele