Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

EXCLUSIV VIDEO | Daniel Coman, anunţul făcut despre situaţia lui Paraschiv. ”Sunt 2 oferte concrete. E o sumă foarte bună pentru orice club din România”

Hermannstadt Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 feb 2023
mail-share icon Email

Daniel Coman, preşedintele lui Hermannstadt, a vorbit despre situaţia complicată de la clubul sibian, dar şi despre ofertele pe care le are Daniel Paraschiv din afară.

Coman a dezvăluit în exclusivitate pentru Prima Sport că jucătorul de 23 de ani a luat decizia să rămână la Hermannstadt, ”cel puţin până în vară”, chiar dacă a avut oferte de la Dinamo Kiev şi MOL Vidi. 

”Sunt 2 oferte concrete de la Dinamo Kiev şi de la MOL Vidi, din Ungaria. Azi am avut o discuţie cu Paraschiv şi am rămas plăcut impresionat de modul cum gândeşte un jucător şi un om de 22 de ani.  A venit la mine şi mi-a spus << Domnule preşedinte dacă mai aveţi nevoie de mine şi dacă nu v-aţi făcut alte planuri să aduceţi alţi jucători în locul meu eu aş vrea să rămân, cel puţin până la vară. Dacă v-aţi făcut alte planuri, atunci da, trebuie să aleg şi eu, deşi îmi doresc să rămân până la vară la Sibiu>>.

Îi vom respecta decizia în totalitate, ne bucurăm că rămâne alături de noi şi sunt ferm convins că la ascensiunea şi la marja de progres pe care o are, vor veni oferte mai bune pentru el, cât şi pentru club. Suma de transfer putea să ajungă la 1,5 milioane de euro. E o sumă foarte bună pentru orice club din România, cu atât mai mult pentru Hermannstadt şi avem o ofertă fabuloasă din punctul meu de vedere, dar eu ştiu ce înseamnă să fii fotbalist, să nu te duci cu tot sufletul la o altă echipă, îi respectăm decizia 100%, nu e prioritar pentru noi să vindem jucători, avem stabilitate din punct de vedere financiar şi sunt convins că vor veni alte oferte mult mai bune pentru el”, a spus Daniel Coman în exclusivitate la Fotbal Show.

Atacantul venit liber de contract de la CFR Cluj în acestă vară are cifre impresionante în sezon actual şi astfel a atras atenţia mai multor cluburi din afară.

Cu toate că are doar 23 de ani, Paraschiv este principalul marcator al sibienilor. Jucătorul a reuşit să adune 10 goluri şi 3 pase decisive, în 24 de meciuri din Superligă, în tricoul lui Heramnnstadt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele