Ultima oră
Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri” Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri”
Adrian Cojocaru arbitrează meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari, de luni, din Superligă Adrian Cojocaru arbitrează meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari, de luni, din Superligă
Alberth Elis a fost operat la cap, dar starea atacantului rămâne gravă Alberth Elis a fost operat la cap, dar starea atacantului rămâne gravă
Rică Neaga l-a ”înţepat” pe Florin Talpan! ”Cred că era prin lojă” Rică Neaga l-a ”înţepat” pe Florin Talpan! ”Cred că era prin lojă”
Pep Guardiola şi-a lăudat elevii după victoria chinuită cu Bournemouth Pep Guardiola şi-a lăudat elevii după victoria chinuită cu Bournemouth
Ovidiu Herea a reacţionat după ce a văzut gestul galeriei Rapidului! ”Chiar nu înţeleg” Ovidiu Herea a reacţionat după ce a văzut gestul galeriei Rapidului! ”Chiar nu înţeleg”

EXCLUSIV VIDEO | Decizia luată în cazul lui Liviu Ciobotariu, după criza de rezultate de la Voluntari. ”Noi nu am luat niciun punct în acest an”

FC Voluntari Publicat pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

FC Voluntari trece printr-o criză de rezultate în începutul acestui an, ilfovenii nu au adunat niciun punct de când s-a reluat Superliga, iar Florentina Pandele, primarul Voluntariului, a vorbit despre acestă situaţie în exclusivitate la Prima Sport.

Liviu Ciobotariu este antrenorul ilfovenilor de aproape doi ani, el a reuşit performanţa de a o aduce pe FC Voluntari în play-off sezonul trecut. În acest moment rezultatele echipei sunt sub nivelul celor de anul trecut, dar cu toate acestea Pandele are încredere în continuare în Ciobotraiu.

”Eu sunt adeptul continuităţii, Ciobi are aproape doi ani de antrenorat la noi. Nu sunt de acord cu cei care schimbă antrenorii din lună în lună sau schimbă doi-trei antrenori pe campionat. Modelul meu este Ferguson, el a avut o perioadă în care a pierdut destul de multe meciuri şi este cel mai legendar antrenor. Eu cred că e primordială continuitatea unui antrenor la o echipă de fotbal, el ştie să îşi dozeze munca. 

Am avut ocazia de a lucra cu mai mulţi antrenori, dar consider că munca de antrenor este foarte grea, foarte stresantă, dacă între antrenor şi conducerea clubului nu există o simbioză, o înţelegere, nu există o comunicare, dacă staff-ul unui club nu înţelege că sunt şi momente dificile. Noi nu am luat niciun punct în acest an, dar sunt adeptul continuităţii, cred că până în vară nu încape discuţie ca echipa tehnică să fie schimbată, chiar dacă retrogradăm.”, a spus Florentin Pandele, în exclusivitate la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele