Ultima oră
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin

EXCLUSIV VIDEO | Dragoş Militaru, o variantă pentru Valeriu Iftime. ”A fost dorit mult de Botoşani, pot să confirm”

FC Botoșani Publicat de Ovidiu Neacşu pe 12 nov 2022
mail-share icon Email

Dan Roman, antrenorul lui Ocna Mureş, a dezvăluit în exclusivitate la Fotbal Show că Dragoş Militaru a fost dorit de FC Botoşani, pentru a-l înlocui pe Mihai Teja pe banca moldovenilor.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, l-a văzut pe antrenorul Unirii Dej, Dragoş Militaru, drept o variantă excelentă pentru banca moldovenilor. Oferta din partea clubului din SuperLiga a venit drept urmare a jocului frumos prestat de Unirea Dej, dar şi a loculi 6, ocupat în Liga 2.

”Dragoş Militaru a fost dorit mult de Botoşani, pot să confirm. Vrea să continue munca la Dej, unde a creat un grup senzaţional. I-a luat de tineri şi a reuşit să îi ducă atât de departe şi eu cred că în nebunia lui speră cu ei o promovare în Liga 1”, a spus Dan Roman despre antrenorul Unirii Dej, în exclusivitate la Prima Sport 2.

Echipa lui Dan Roman este cea mai mare surpiză a Cupei României

Dan Roman a vorbit şi despre performaţa extraordinare pe care le are la Ocna Mureş, ca antrenor. Micuţa echipă de Liga 3 nu merge foarte bine în campionat, unde se află pe locul 10, însă a produs două surprize mari în Cupa României. Mureşenii i-au administart singura înfrângere a lui Toni Petrea pe banca Chindiei, au reuşit să scoată un egal cu U. Craiova şi se află pe poziţie de calificare din grupa sa.

”E o surpriză foarte mare ce am făcut noi în Cupa României, am reuşit să facem minuni, nu mă aşteptam la rezultatele astea, dar îmi cad şi mie ca antrenor şi echipei mele, iar marele aport îl au jucătorii pentru că sunt foarte receptivi, ascultă ce le cer, au respectat ce am vorbit toată săptămâna înainte de meci şi le-am arătat şi pe hârtie şi în teren.

Nu am fost o echipă să fim dominaţi 100% de Craiova (n.r. Universitatea Craiova), am fost o echipă care a încercat să construiască de jos, mie îmi place fotbalul modern, să construiesc de la portar, dar nu ne-a fost frică de Craiova şi nici de Chindia.”, a declarat Dan Roman, după surpriza plăcută din Cupa României.

Atacantul a justificat intrarea lui în teren în partida cu oltenii, în condiţiile în care el este tehnicianul echipei.

”Nu avem dubluri pe fiecare post şi aveam un atacant suspendat, iar cel care era în teren avea dureri şi nu aveam pe cine să bag, iar eu sunt trecut şi ca jucător. Nu prea m-am întâlnit cu mingea.”, a mai spus atacantul.

Dan Roman nu crede că este încă pregătit să antreneze un club din SuperLigă.

”Nu cred că aş fi pregătit în momentul de faţă să antrenez o echipă din SuperLigă, mai am multe de învăţat. Momentan sunt la stadiul de ”rookie”, dar am timp. Sunt încă tânăr, iar în 2-3 ani pot să evoluez foarte mult şi putem vorbi de altele.”, a spus Dan Roman.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele