Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV VIDEO | Edi Iordănescu, prezent la meciul dintre Farul şi CFR Cluj. Unde a ales să stea selecţionerul. ”Ambiţiile astea personale nu cred că îşi au rostul”

Echipa nationala Publicat pe 23 apr 2023
mail-share icon Email

Meciul extrem de important în lupta la titlu, Farul - CFR Cluj, s-a încheiat cu victoria, scor 1-0, a constănţenilor. La meciul din Superliga a asistat şi selecţionerul Edi Iordănecu.

Selecţionerul naţionalei României a fost surprins în tribunele arenei din Constanţa, în zona suporterilor. Edi Iordănescu se află într-un aşa-zis conflict cu oficialii Farului, care l-au acuzat că nu vine să urmărească partidele Farului.

Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan, aflaţi în studioul Fotbal Show, au comentat alegerea selecţionerului echipei naţionale şi sunt de părere că decizia luată de el nu este de apreciat, fiind vorba de un gest făcut din ambiţie.

”În mod normal nu, selecţionerii stau într-o tribună oficială, aşa cum îţi cere statutul tău de selecţioner în momentul în care eşti prezent la o partidă. Aici este evident că decizia lui a fost să stea în mijlocul poporului, într-adevăr a fost criticat de conducerea Farului.

Probabil că sunt oameni care agreează acestă decizie, dar sunt alţii care nu. Mie personal nu îmi place acest lucru”, a declarat Florin Răducioiu, în emisiunea Fotbal Show.

”Cred că e mai mult din ambiţie, chiar dacă în tribuna oficială sunt locuri şi nu trebuie să stai cu oficialii Farului. Ambiţiile astea personale nu cred că îşi au rostul, până la urmă e liber să îşi spună opinia, dar totuşi.”, a completat Viorel Moldovan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri