Ultima oră
Roberto de Zerbi, printre posibilii înlocuitori ai lui Carlo Ancelotti la Real Madrid! Roberto de Zerbi, printre posibilii înlocuitori ai lui Carlo Ancelotti la Real Madrid!
VIDEO EXCLUSIV ǀ Îi ia locul Andrei Vlad lui Ştefan Târnovanu în poarta FCSB-ului? Răspunsul lui Gigi Becali VIDEO EXCLUSIV ǀ Îi ia locul Andrei Vlad lui Ştefan Târnovanu în poarta FCSB-ului? Răspunsul lui Gigi Becali
Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup
Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV
"Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV "Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV
"E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV "E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV VIDEO | Edi Iordănescu, prezent la meciul dintre Farul şi CFR Cluj. Unde a ales să stea selecţionerul. ”Ambiţiile astea personale nu cred că îşi au rostul”

Echipa nationala Publicat pe 23 apr 2023
mail-share icon Email

Meciul extrem de important în lupta la titlu, Farul - CFR Cluj, s-a încheiat cu victoria, scor 1-0, a constănţenilor. La meciul din Superliga a asistat şi selecţionerul Edi Iordănecu.

Selecţionerul naţionalei României a fost surprins în tribunele arenei din Constanţa, în zona suporterilor. Edi Iordănescu se află într-un aşa-zis conflict cu oficialii Farului, care l-au acuzat că nu vine să urmărească partidele Farului.

Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan, aflaţi în studioul Fotbal Show, au comentat alegerea selecţionerului echipei naţionale şi sunt de părere că decizia luată de el nu este de apreciat, fiind vorba de un gest făcut din ambiţie.

”În mod normal nu, selecţionerii stau într-o tribună oficială, aşa cum îţi cere statutul tău de selecţioner în momentul în care eşti prezent la o partidă. Aici este evident că decizia lui a fost să stea în mijlocul poporului, într-adevăr a fost criticat de conducerea Farului.

Probabil că sunt oameni care agreează acestă decizie, dar sunt alţii care nu. Mie personal nu îmi place acest lucru”, a declarat Florin Răducioiu, în emisiunea Fotbal Show.

”Cred că e mai mult din ambiţie, chiar dacă în tribuna oficială sunt locuri şi nu trebuie să stai cu oficialii Farului. Ambiţiile astea personale nu cred că îşi au rostul, până la urmă e liber să îşi spună opinia, dar totuşi.”, a completat Viorel Moldovan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri