Ultima oră
LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini” LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini”
Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO
Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show
Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el” Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el”
Mihai Chiruţă, calificat în sferturi la simplu canotaj, după ce terminat pe primul loc în seria sa Mihai Chiruţă, calificat în sferturi la simplu canotaj, după ce terminat pe primul loc în seria sa
 Cine va arbitra derby-ul de duminică din Superliga, CFR Cluj - U. Craiova Cine va arbitra derby-ul de duminică din Superliga, CFR Cluj - U. Craiova

EXCLUSIV VIDEO | Epoca CFR Cluj a apus! Clujenii nu vor câştiga titlu în Superliga. ”E nevoie şi la ei de alt proiect, pentru că proiectul Dan Petrescu a luat sfârşit”

CFR Cluj Publicat pe 15 mai 2023
mail-share icon Email

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 1-0, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului SuperLigii României. FCSB s-a apropiat la un punct de lider, Farul, în urma confruntării cu ardelenii, care a fost LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro!

CFR Cluj a ieşit oficial din lupta la titlu, iar Superliga va cunoaşte o altă campioană după ce ”feroviarii” au câştigat cinci ani la rând titlul. Echipa antrenată de Dan Petrescu a făcut un play-off dezamăgitor, reuşind să câştige un singur meci. 

Aflat în studioul Fotbal Show, Gică Popescu a explicat că la formaţia ardeleană a trecut un ciclu şi din momentul acest ar trebui schimbat nucleul de jucători.

”La CFR este un final de ciclu, după mine a durat mai mult decât era normal să dureze. Fiecare echipă care are un ciclu de patru, cinci ani în care câştigă constant titlul va avea nevoie de o schimbare la un moment dat. Asta spunea şi Johan Cruyff la Barcelona, el la patru, cinci ani încerca să schimbe nucleul de jucători pentru că intervine automulţumirea şi e nevoie de sânge proaspăt.

Asta se întâmplă la CFR, acolo este un grup de jucători care au făcut o performanţă nemaipomenită pentru club, pentru fotbalul românesc. Ei au fost prezenţi an de an în cupele europene, de multe ori chiar în grupele Europa League şi este echipa care a ţinut steagul sus, reprezentând România în cupele europene, însă e nevoie şi la ei de alt proiect, pentru că proiectul Dan Petrescu a luat sfârşit. Asta nu înseamnă că trebuie să plece Dan (n.r. Petrescu), a spus Gică Popescu, la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele